Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony Bravia

Ionelc

Postări Recomandate

Corectez comenzile eMMC:

# PARTITION_CONFIG=0x78
mmc bootpart enable 7 1 /dev/mmcblk0

# BOOT_BUS_CONDITIONS=0x00
mmc bootbus set single_backward x1 x1 /dev/mmcblk0

A sosit memoria eMMC, mi-am restaurat copia deteriorată (75% din sistem), surprinzător totul funcționează.
Desigur, Netflix și alte aplicații DRM nu funcționează.
Am de gând să instalez un ChromeCast, hardware-ul televizorului oricum îmbătrânea.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergionel

18

• Florinel TV

16

• Alexandru Ungureanu

11

• sergiu84

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bună seara! Nu mai deschid alt topic!  Am un tv sony kdl-43w756c la care nu mai funcționează telecomanda. An verificat-o, am scris alta MFY, dar nu vrea.  Am schimbat receptorul cu mai multe, dar nu de Sony (nu am așa ceva) și nimic...

Pe pinul de alimentare am 2,6v, iar la ieșire spre proces cam 1,2v. Cu receptorul scos am 3,3v. La acționarea telecomenzii nu se modifică nimic. Am dat și 3,3v extern și tot nimic. Tv-ul funcționează din butoane. Mai bine zis, funcționa. Am făcut greșeala să-i dau reset din  power și v- de pe panou și acum îmi cere prima instalare...iar telecomanda nu funcționează...

Placă de bază:1-893-880-21

Codul modulului cu receptorul IR: 1-894-388-11

Poate are vreun coleg o idee!

Nu prea am experiență la Sony...

Mulțumesc!

Editat de lucadorin
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Se poate sa fie cele mai problematice emmc skhinyx?? Am doua Sony unul kd-49x8305c si celalalt kd-43x8309c. Modelul 309c are emmc Toshiba cu care nu am avut niciodata probleme. Tv are 7 ani si nu sa stricat niciodata. In urma cu 2 ani am pus Pasta Termoconductoare la ambele Televizoare. De fabrica au foarte foarte putina. Probabil influentiaza deteriorarea emmc sau chiar a profesorului. In schimb cu modelul 305c care are emmc skhinyx am avut probleme si a trebuit inlocuit. Pasta am puso dupa inlocuirea emmcului la ambele televizoare! Intrebarea mea este: e din vina lipsei de pasta sau emmc skhinyx foarte slabe? Cel cu Tosiba are mai multe ore de functionare decat avea cel cu emmc skhinyx. Au trecut 2 ani de cand am reparat 305c si de atunci nu am mai avut probleme. Merge Netflix dar nu merge CI pe modelul 305C. Celalalt 309c cu emmc Toshiba merge si in zi de azi fara nici o problema. 

Link spre comentariu

eu ma gåndeam sa incerc un emmc de samsung pe un sony 50w808c 

oare nu ar merge? ca si capacitate si pini sant identici

care are cred toshiba ca THGBMBG7D2KBAIL. ,personal am avut impresia ca cele de toshiba sant proaste

Link spre comentariu
Acum 3 ore, sergiu84 a spus:

Se poate sa fie cele mai problematice emmc skhinyx?? Am doua Sony unul kd-49x8305c si celalalt kd-43x8309c. Modelul 309c are emmc Toshiba cu care nu am avut niciodata probleme. Tv are 7 ani si nu sa stricat niciodata. In urma cu 2 ani am pus Pasta Termoconductoare la ambele Televizoare. De fabrica au foarte foarte putina. Probabil influentiaza deteriorarea emmc sau chiar a profesorului. In schimb cu modelul 305c care are emmc skhinyx am avut probleme si a trebuit inlocuit. Pasta am puso dupa inlocuirea emmcului la ambele televizoare! Intrebarea mea este: e din vina lipsei de pasta sau emmc skhinyx foarte slabe? Cel cu Tosiba are mai multe ore de functionare decat avea cel cu emmc skhinyx. Au trecut 2 ani de cand am reparat 305c si de atunci nu am mai avut probleme. Merge Netflix dar nu merge CI pe modelul 305C. Celalalt 309c cu emmc Toshiba merge si in zi de azi fara nici o problema. 

Cum sa mearga Netflix daca ai schimbat emmc? Trebuie sa scrii rpmb - ul la noul emmc  emmc ca sa mearga Netflixul.Si nu cred ca ai cheia de acces la el.Ci ul se poate face daca schimbi emmc-ul.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, iuliantv a spus:

eu ma gåndeam sa incerc un emmc de samsung pe un sony 50w808c 

oare nu ar merge? ca si capacitate si pini sant identici

care are cred toshiba ca THGBMBG7D2KBAIL. ,personal am avut impresia ca cele de toshiba sant proaste

Sunt cele mai bune cele de Toshiba! Nu am avut probleme. Doar cele Sk Hynix sunt cu cele mai mari probleme. Atat pe Televizoare cat si pe Telefoane. Exemple de telefoane cele de la Lg G3,G4 etc si cele de la Sony

Link spre comentariu
Acum 4 ore, sergionel a spus:

Fara sa scrii nicio partitie,nu cred in veci asa ceva!

E o vrajeala totala!

poate totusi in partitia ce o putem scriere are ceva ,,id,, ce se imperecheaza cu procul,noi scriem dumpuri salvate de pe alte tv.uri si posibil de aceea sa nu meargå,zic si eu 

dar spune ca si.a reparat dumpul original si salvat,

am vazut ceva discutii pe xda ca s.ar fi reusit ceva,ori cu netflix ori cu ci+ sau ambele,dar e mult prea stufos ,ma depaseste ceea ce detaliaza acolo si nici nu vreau sa.mi bat capul ca nu se meritå,

se merita doar daca ai reprezentanta sau i.ti faci renume din reusite,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 5 ore, sergionel a spus:

Fara sa scrii nicio partitie,nu cred in veci asa ceva!

E o vrajeala totala!

Nu eu repar placi. Eu asa am cumparat reparata gata. Emmc inlocuit si Netflix functioneaza,daca lasati un whatsapp sau o adresa de mail va arat. CI nu functioneaza. Da eroare! Pe netflix merge perfect. De lipit emmc lipesc si eu dar de scris nu. Nu am aparatura necesara si nici nu ma pricep. Nu am programat niciodata!

Link spre comentariu

Pai aici e problema,ca nu il poti scrie,de fapt intii trebuie sa l accesezi ca sa l scrii,iar accesul ,am mai spus ,se face daca stii acea cheie de 32biti.aceasta cheie exista in rpmb ul emmcului original din tv dar e criptata cu sha256.Adica nu poti sa o decriptezi never.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări