bodyxx Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Salut, imi poate da cineva detalii eventual schemele la aceste 2 module: https://ibb.co/BwBLV1s https://ibb.co/cgR4Whg Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Păi şi nu spui din ce provin ? Greu de crezut că vei găsi pe cineva care să se fi lovit de exact aceste module, ştiind exact de unde provin şi mai ales schema... Link spre comentariu
bodyxx Postat Ianuarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Nu stiu din ce provin, mi le-a dat un electronist ,probabil din ceva statii radio romanesti... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Al doilea e posibil să fie dintr-o staţie, că văd trimeri ceramici, cuarţ, condensatori stiroflex şi bobine cu miez reglabil, dar primul văd că are un conector RS232 dar nu pare să aibă legătură cu transfer de date, ci pare utilizat într-un mod neconvenţional.Ca să ai vreo şansă de a afla ce sunt exact, trebuie să pui mai multe poze clare de aproape, care să indice eventuale coduri marcate, iar componentele să se vadă clar.Nu spera că cineva va scoate prin releveu schema doar din acele poze, dar sunt şanse să fie cineva care să le recunoască.Foloseşte o lumină de zi de preferat sau fluorescentă difuză, să nu dai cu blitz-ul că ies reflexii supărătoare... Editat Ianuarie 7, 2021 de validae Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Si primul tot din statie radio este, cred ca de la r1070 sau 1071 este partea de final emisie, se vad tranzistoarele final KT si in dreapta sus este chiar un reflectometru care trimite comada la antena tuner a statiei. Conectorul r232 se folosea si la receptoarele romanesti R2500, R2502 la interconectarea intre module. Link spre comentariu
bodyxx Postat Ianuarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) @validaeO sa pun poze detaliate @yo9gccDa,este un final radio, ma interesa mai mult schema de conectare si frecventa la care lucreaza , finalii sunt 2n3375 si parca 2n3866 Editat Ianuarie 7, 2021 de bodyxx Link spre comentariu
bodyxx Postat Ianuarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Da, se pare ca modulele sunt de la R-1070, poate gasesc vreuna de vanzare pana una alta Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Frecventa de lucru cred ca merge folosita doar pe la 70mhz cam in jurul acelei frecvente lucra statiile militare romanesti. Ca si putere, sper sa nu ma fac de ras, dar mai mult de 10w nu cred ca scoate mai ales ca avea alimentare de la acumulator 12v. Daca le ai putin cu electronica poti incerca sa scoti schema, sigur partea de intrare RF este pe cablul alb coaxial din stanga iar daca nu are alta mufa care nu se vede, iesirea este pe cablul coaxial din stanga. Partea cu conector sigur este alimentarea 12v polarizarea pe la tranzistori. Dar nu stiu daca se merita, modul de lucru era MF, sa il modifici pentru SSB se modifica polarizarea pe la tranzistori....mult de lucru, dar daca vrei..poti!!! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Recent se vindea un R 1070 pe radioamator.ro... Se pretează pentru colecție, altceva nu prea ai ce sa faci cu ele. Link spre comentariu
Jhonny Postat Ianuarie 8, 2021 Partajează Postat Ianuarie 8, 2021 Buna seara, pentru moment schema de la etajul final. yo4roi Link spre comentariu
bodyxx Postat Ianuarie 9, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Bună seara, super, mi-o puteți trimite mail sau mai așteptăm poate mai găsiți ceva scheme? Link spre comentariu
Jhonny Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 bodyxx aveti pm Link spre comentariu
bodyxx Postat Ianuarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 @Jhonnynu am primit nimic! Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Unele mailuri se mai duc si in folderul Spam! Link spre comentariu
bodyxx Postat Ianuarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 @vio2007Știu dar omu a spus ca mi-a dat PM, nu am nimic nici pe mail nici ca Mesaj Privat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum