Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare sursa 24V

cosmin ardelean

Postări Recomandate

Cosmine.Pentru "posteritate" şi eventuali curioşi.Fă o prezentare a combinaţiei tale.Ce şi cum şi la ce preţ.

S-o stăpâneşti sănătos!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin ardelean

7

• BRANCA

3

• Marian

2

• validae

2

Top autori în acest subiect

Multumesc!

E vorba de o statie de lipit cu controller KSGER pentru varfuri T12 si JBC.

Toate elementele le-am cumparat separat de pe ebay, cu mult timp in urma, mi-am facut si pentru T12.

Controllerele astea le gasiti peste tot pe ebay. Au procesor STM32F101 sau F103 si afisaj OLED de 1,3", am mai scris pe undeva despre ele... am avut unul cu probleme dar l-am rezolvat.

Deci sursa de 12V 13$, carcasa 15$, controller-ul 30$, manerul pentru varf a fost cam scumpisor si el... vreo 38$ iar varful e in functie de pretentii. Original e in jur de 60-70$, chinezesc cam 20$. 

Informatii despre combinatia asta n-am gasit nicaieri, doar din ce am experimentat eu. Voiam neaparat varful asta micro, fara grozavia de statie JBC la 6-700$.

Il puteti intreba si pe colegul https://www.elforum.info/profile/177136-cilibiu/

El a mai facut asta cu varfuri JBC, mi-a promis ca ma ajuta la vremea respectiva, dar a ramas in aer, "n-a avut timp".

Editat de cosmin ardelean
Link spre comentariu

Pentru unele componente am mai platit si vama, depinde cat a fost de descurcaret chinezul.

Tipul manerului trebuie sa fie in concordanta cu varful. Daca e varf C210, si manerul trebuie sa fie pentru C210. Exact asa se comanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări