Stavarache.i Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 (editat) Salutare si la multi ani. Am gasit o pereche de boxe la un pret interesant, dar nu stiu mare lucru despre ele. Pe net din descriere par interesante, woofer de 12" spl bun 91 db. Este vorba de omni audio sa 12.3 . Mai multe detalii despre frecvente si filtru in imaginea atasata.Daca este cineva care poate da mai multe detalii despre aceste boxe sau le-au ascultat, il gog sa isi spuna parerea aici. Si mai am un model, tot asa cu basi de 12" pe care pot sa spun ca le cunoasc orecum. Nu le-am ascultat fata in fata, doar de la distanta, le avea si cred ca le mai are un vecin, si mi-a placut cum se aude. Modelul este Acoustic Response Seria 707 versiunea mochetata cu capace de protectie. Sustine ca asa le are de noi. Eu stiu varianta colantata negru si acea nuanta rosiatica, tipica multor boxe vechi. Eu am crezut ca cele mochetate sunt reconditionate. Voi ce stiti, a existat varianta mochetata si capace de metal pe dif. de bas din fabrica? Eu nu cred, mi se pare penibil sa fi facut asa ceva o fabrica. Nici in Romania nu am vazut boxe de fabrica mochetate. Cu diverse grila din panza, fibra, metal, rafie, etc. stiu, dar complet mochetata cutia nu imi aduc aminte sa fi existat, si am destui ani in care sa fi vazut asa ceva. Multumesc ! Editat Ianuarie 6, 2021 de Stavarache.i Link spre comentariu
Craciun iulian Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 As dori sa cumpar o bucata..are cineva de vinzare,? Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 (editat) https://audiokarma.org/forums/index.php?threads/omni-audio-sa-12-3-speakers.963732/ Cam asa arata in original. Cu dif chinezești si filtru anemic nu prea cred ca ies in evidență cu ceva. Editat Ianuarie 3, 2022 de barbulescuorlando Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Totusi aici http://forums.audioreview.com/general-audio/surprising-find-omni-audio-12-3-a-24146.html e cineva caruia îi plac cum sună Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum