barbulescuorlando Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Buna ziua. Am cumpărat aceste două filtre dar ale mele nu au capacele de deasupra bobinelor și nici suruburile de fixare. Am două întrebari, vă rog 1. capacele sunt din plastic sau sunt din ferită pt cresterea inductanței? 2. Șuruburile sunt din alamă? Dacă folosesc șuruburi din fier pt fixare, se va modifica inductanța? Caura in mijlocul bobineleor este de max 10 mm Mulțumesc. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 (editat) Capacele sunt din plastic, suruburile din alama (inclusiv piulitele). In lipsa se pot pune coliere din plastic. Suruburile din otel vor schimba valorile bobinelor. Editat Ianuarie 7, 2021 de Shambala Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Ianuarie 6, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Mulțumesc. Voi schimba si cond dr pe bas care e de 100micro polarizat Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Nu cred ca a pus vreo firma serioasa condesatori polarizati in filtre de boxe. De obicei seamana cu unii polarizati dar defapt sint variante nepolarizate care sint asamblate in fabrica pe aceleasi linii de asamblare ca si condesatorii polarizati. Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Condensatorul mentionat de dvs e sigur bipolar, se gasesc si in productia curenta pretul cuprins intre 2-3 euro/buc . Exista sansa ca cei vechi sa masoare mai bine ca cei noi... Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Atentie - NU este polarizat. Este electrolitic NEPOLARIZAT. Nemtii au avut multe serii de condensatoare nepolarizate care aveau totusi marcate pe ele un + si/sau un - Mai era pe undeva o litera in codul lor care arata ca sunt nepolarizate Nu se folosesc NICIODATA condensatori polarizati in filtre. Nu pot functiona. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Ianuarie 7, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Mulțumesc. Mă si întrbam. Am cautat pe site-ul producatorului si apărea nepolarizat. Care totusi diiferenta intre acela, nepolarizat si cel de 12,5 pe care scrie „bipolar”? Link spre comentariu
clauelf Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Bipolar sau nepolarizat. Ambele denumiri reprezinta acelasi lucru - condensator nepolarizat. Editat Ianuarie 7, 2021 de clauelf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum