Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PANASONIC TX-39A300E

Clement Popa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Clement Popa

3

• validae

1

• crmn1

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 21 ore, crmn1 a spus:

Caută pe net  backlight strip panasonic.....sau backlight strip și apoi tipul display.

Multumesc crmn1,multumesc Iulian tv,mi-a venit tv.-ul la reparat,si am constatat ca e un fake facut la turci,caruia doamna i-a spalat ecranul cu spray si banuiti ce a urmat.Baretele sunt bune dar displayul pa.

Link spre comentariu

Cred că nimeni nu citeşte instrucţiunile la tv-urile LCD....unde scrie clar că se foloseşte la curăţat o cârpă umedă, nu se spală aparatul ca pe maşină, cu jet.

Şi mie mi-au venit din astea, am obiceiul de întreb dinainte cum apare imaginea, iar dacă spune că se vede doar o parte de ecran îi întreb inevitabil ,,aţi spălat vreodată ecranul cu spray de geamuri ?,,.Şi menţionez că şi dacă mă mint tot se va vedea la demontare, deci să scurtăm discuţia cât se poate de mult, e în interesul tuturor...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

Cred că nimeni nu citeşte instrucţiunile la tv-urile LCD....unde scrie clar că se foloseşte la curăţat o cârpă umedă, nu se spală aparatul ca pe maşină, cu jet.

Şi mie mi-au venit din astea, am obiceiul de întreb dinainte cum apare imaginea, iar dacă spune că se vede doar o parte de ecran îi întreb inevitabil ,,aţi spălat vreodată ecranul cu spray de geamuri ?,,.Şi menţionez că şi dacă mă mint tot se va vedea la demontare, deci să scurtăm discuţia cât se poate de mult, e în interesul tuturor...

La fiecare tv reparat eu atasez o foaie a5 cu instructiuni despre protejarea Lcd-ului la furtuna,transport,curatarea ecranului.etc.Doar ca unii le strica de noi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări