sesebe Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Acum 7 minute, Alphsoo a spus: Dxxx de ce sa evit produsele LUXO? Ce produse au Luxo, nu va reusi nimeni de pe acest forum sa reproduca! Ca fapt divers detin o lampa LUXO WAVE PLUS, lampa folosita atat la lipitul smd urilor cat si la citit sau alte locuri unde am nevoie de o vizibilitate imbunatatinta. https://www.luxo-lighting.com/luxo-waveplus-magnifier-230v-35-diopter-lens-w-anti-reflective-coating-30-w-base-light-grey.html. Dar dupa cum spunea OKEAN strugurii sunt acri! Le: Luati in considerare ca acest tip de lampa este foarte flexibila o mut sa bata lumina cum vrea ochiul meu pe cand cele fixe, fixe raman! In momentul acesta incepi sa faci reclama pe fata! Iar ca ideie lupa cu lampa pe care ai postat-o aici este destul de slaba calitativ pt o lupa la pretul acela. Ti-o spun in deplina cunostinta de cauza pt ca la servici avem foarte multe lupe cu iluminare de foarte multe tipuri, deci nu din auzite de pe net. N-am nimic cu LUXO DAR mai exista o multime de producatori pe piata care au produse similare si in unele cazuri chiar sensibil mai calitative. Link spre comentariu
Alphsoo Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Validae nu interveneam dar nu mi se pare ok sa arunci cu rahat intr-o scula de top folosita preponderent in laboaratoare si sa afirmi ca un cob este sursa de iluminat suprema. Acum 2 minute, sesebe a spus: Iar ca ideie lupa cu lampa pe care ai postat-o aici este destul de slaba calitativ pt o lupa la pretul acela. Ti-o spun in deplina cunostinta de cauza pt ca la servici avem foarte multe lupe cu iluminare de foarte multe tipuri, deci nu din auzite de pe net. N-am nimic cu LUXO DAR mai exista o multime de producatori pe piata care au produse similare si in unele cazuri chiar sensibil mai calitative. sesebe nu laud pretul sau compar lampa respectiva cu alte lampi din acelasi segment dar care au o alta calitate/pret! Eu compar lampa respectiva cu solutiile facute pe genunchi! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Eu n-am nimic cu laboratoarele ce-şi permit astfel de aroganţe, dar cu jumate din suma aia iluminezi zona cu leduri mult peste CFL-urile de 30W ale lămpii, iar ca lentilă poţi pune un ZEISS antireflex.....dar fiecare îşi ia după nevoi, buget şi cunoştinţe.În niciun caz în ordinea pusă de mine... Link spre comentariu
Alphsoo Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Acum 14 minute, sesebe a spus: In momentul acesta incepi sa faci reclama pe fata! Iar ca ideie lupa cu lampa pe care ai postat-o aici este destul de slaba calitativ pt o lupa la pretul acela. Acum am citit mai atent. Ce anume este slab din punct de vedere al calitatii? Poti fi mai explicit te rog. Alte modele nu detin dar pe cea din trimiterea de mai sus o am de mai bine de 10 ani. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Domnule tu ai pus link la o lupa cu iluminare care costa 675$ adica vreo 26-27 de milioane in lei vechi. Nu este o lupa proasta, e chiar buna, DAR este mult prea scumpa pt ceea ce ofera. Cum poti sustine ca asta nu este extrem de scump? La sub 10 milioane lei vechi gasesti o multitudine de variante de lupe cu iluminare cu LED dimabila inclusiv cu reglaj al temperaturei de culoare si la unele dintre ele chiar cu mai multe lentile de zoomuri diferite. Uite numai un exemplu, si doresc sa spun clar ca este doar un exemplu fara nici o intentie de reclama. Este lupa pe care o am acum la birou. LC9090LED de la LightCraft pe care am gasit-o de cumparat pe net azi la NUMAI 86$ - 4 milioane lei vechi (comparativ cu 675$). Are reglaj al intensitatii luminoase (dimming) si a temperaturei de culoare avind in acelasi timp si 2 lentile cu zoomuri diferite ce pot fi schimbate in functie de necesitati. Editat Ianuarie 7, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Alphsoo Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Pai atunci vorbim de performate si nu de calitate iar in acest caz poti avea dreptate, aceste lampi nu au reprezentat subiect de studiu pt. mine. Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Am mai zis: sunt unii care se cred elitisti... devotati (nerational) fie masinii Tesla, fie I-phone-ului, fie electrocasnicelor Miele ... sau letcoanelor JBC. Nu am nimic cu utilizatorii acestora, daca au considerat ca le este mai potrivit produsul respectiv... eu am problema cu cei fanatizati, care cred ca numai producatorul respectiv face ceva bun. Si in cele mai multe cazuri defapt produsele au (mari) deficiente: - Musk facea mai bine sa preia Dacia, ca masinile lor au lufturi la panouri cum nu avea nici Dacia 1100 - I-phone-ul te sclavageste cu softul "izolat" - Miele ... nu stiu, inca, dar va spun cand decelez si la astia niscai probleme (recunosc ca am prin gospodarie) - despre JBC putem lejer sa discutam o droaie. Pe scurt cartridge-ul JBC este exceptional la conductia termica - este de necontestat... si asta ma face sa zic ca sunt peste concurenti. Dar din pacate un cartridge Hakko T12 il bate lejer la celelalte aspecte, adica lungime, diametru constant, rezistenta bine definita ca valoare, valoarea rezistentei comparativ mai mare, incat curentul prin ansamblu sa fie mai mic. Iar la toate cam ai preturi "izolate" de concurenta, oricum dai mai multi bani decat valoarea intrinseca. *** Ce am cu LUXO? Pai ce marketing o fi ala sa se laude cu "semicircular /50.000 ore". Evident ca nimeni nu a mai ajuns la ceva semicircular... Spre exemplu cam toate realizarile artizanale publicate de colegul @sesebe respecta speranta de viata de 50.000 ore, deci? La ce imi trebuie ca lampa sa se opreasca cand considera ea? Daca vad toate astea aplic chestia cu "walks like a duck... talks like a duck..." dadica vad marketing de tipul care imi provoaca repulsie, deci asta am cu LUXO. Editat Ianuarie 7, 2021 de Dxxx Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Eu am prins-o la o promotie [ afara ] de Craciun, la numai 150 de ieuro... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum