doru3160 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 (editat) Cam asa si e...lenjeria intima si produsele de igiena personala nu se primesc retur. Produse de îngrijire personală (inclusiv Cosmetice sau Maternitate) din motive de protecție a sănătății clienților, aceste produse nu pot fi returnate decât dacă nu au fost utilizate, desigilate sau testate Fashion (îmbrăcăminte, încălțăminte și altele) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi Editat Ianuarie 11, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Sunt curios cine vrea de aici sa returneze chilotii Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Cine dă 500 pe un sutien, adică o femeie https://www.astratex.ro/sutien-primadonna-summer-i/ Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 (editat) Pentru femei banul nu are valoare cand e vorba de imbracaminte, cosmetice..... Cine isi permite da si 500 de euro pe un sutien. Editat Ianuarie 11, 2021 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 11 minute, mac01 a spus: Cine isi permite da si 500 de euro pe un sutien. Bărbații le cumpăra. Femeile doar le poarta... pana le dau jos. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Am avut ceva lupte cu Carefour la o returnare.Era vorba de un cleşte inox de tăiat unghii.Îi tot dădeau cu "produs de îngrijire personală".Până la urmă au acceptat. Cleştele era prost proiectat.Eu,ca bărbat,trebuia să mă forţez să tai o unghie.Da' o femeie?! O să râdeţi dar soţiei i-am dat un sfic de terminale nemţesc,iar eu tai cu un sfic de terminale de la Lidl.Ambele taie perfect. Dacă tot veni vorba de sficuri,folosiţi la terminale din cele ieftine?De 10-20 de lei.Ce-am luat eu până acum au un oţel f bun.Surprinzător!Că un sfic cu "pedigri" poate sări de 100 lei... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 1 oră în urmă, BRANCA a spus: De 10-20 de lei.Ce-am luat eu până acum au un oţel f bun.Surprinzător!Că un sfic cu "pedigri" poate sări de 100 lei... Asa nu mai are nici un farmec. Dacă nu te poți lauda ca ai un sfic de 300 lei, uns cu ulei de șarpe și cu zvarovschi pe mâner, mai bine te lași de meserie. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Depinde ce vrei de la o sârma (terminal) taiata. Eu am dat 20 lei pe el acum 5 ani. E un CHP-170. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Dacă tot veni vorba de sficuri,folosiţi la terminale din cele ieftine? Unghiera! mai maricica, dar tot unghiera ramine! Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Unghiera, spre deosebire de sfic, are "gura" curbata. Se potriveste mai bine formei unghiei umane. Pentru a ajuta unghiera, e bine sa tai unghiile dupa baie, sa profiti de inmuierea lor in apa si, in acelasi timp, de mobilitatea temporara a corpului binedispus dupa o baie reconfortanta. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Tai cu una din margini! am si sficuri, dar unghiera e mai usoara si imi pare mai practica! Totusi, discutam despre taierea unghiilor aici? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Karma negativă nu trebuie subestimată nici de ''gigantul'' Emag, cum e lăudat prin articolele economice. Au păţit-o şi firme mult mai mari şi celebre care s-au băgat în troaca politică (nu la noi, la alţii, dar e un început). Asta arată şi cam ce forţe are în spate. ................ Ziceau unii pe feisbuci că ar fi ceva firmă ungurească, sau cu bani de la unguri, cam cum e Erdeesh. Probabil că ''mag'' din denumire îi duce la concluzia asta. Link spre comentariu
Haralambie Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Interesant ce postare l-a activat pe domnul zal Link spre comentariu
Postări Recomandate