Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emag 6.7M euro amenda - hai ca se poate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Avind în vedere ca EMAG este o platforma pt RO nu cred ca am sa vind prea repede ceva pe ea. 

Uită-te ce am la semnătura. Nu sint produse vindute de mine și eu nu am nici o cota parte de acolo dar sint la curent cu ce se intimpla pe acolo și crezi ca au fost prea mulți amatori? 

Oricum, e un mare pas înainte..... numai sa nu fie ceva praf în ochi cu o amenda cit banii de o vacanta a unora de pe acolo ca să închidă ochii la pu... me. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Pai cum vine asta?

Cineva isi face un magazin (virtual in cazul de fata) unde vinde marfa,in timp se extinde,ii primeste si pe altii sa-si vanda marfa acolo,contra unui comision sau procent sau cine stie ce si cum.

Acum e vinovat ca isi arata mai mult marfa lui la rezultatele cautarilor?

Pai sa-si faca respectivii magazinul lor si gata,dar de fapt multi deja au,asa ca nu vad probleme.

Cand am mai cumparat ceva de la ei am luat doar produse livrate de ei,daca produsul nu era vandut de e-mag cautam magazinul vanzatorului,multi au deja magazinul lor online iar pretul era mai mic decat cel intermediat prin e-mag.

Link spre comentariu

Asa e, dar sa recunoastem ca politica de retur ii atrage pe cei mai multi. Daca cumperi de la oricare partener emag, dar nu prin intermediul platformei emag, returul se face pe banii tai si mult mai greoi decat cand ai cumparat de la aceeasi firma dar prin intermediul emag. Doar ca si aici au alterat putin beneficiile, in sensul ca banii ii vezi cel mai devreme in 10 zile lucratoare, desi iti dau mesaj ca banii vor fi in contul tau in 30 min daca ai platit cu card atasat contului platformei. Aici mai au de lucru.

Link spre comentariu

Am cumparat o pompa sumersibila de la un partener emag, pompa avand garantie 24 luni. Pompa s-a defectat dupa 3 luni jumate, am incercat sa dau de firma respectiva insa in zadar, dupa 3 luni jumate pompa era vanduta de alta firma, am luat legatura cu cei de la emag care la randul lor au contactat firma respectiva, si surpriza firma respectiva a sustinut ca pompa a avut garantie doar 3 luni si asa s-au spalat pe maini si au scapat, asa ca de acum incolo o sa cumpar doar produse din stocul emag.

Link spre comentariu

Nu vorbim aici de pareri de rau sau bucurie, ca nu e nimeni actionar acolo...e vorba de principiu. 

Acum 55 minute, Haralambie a spus:

Ia mai dai in 4 litere, fix de asta nu-mi pare mie rau

Acum 10 minute, meshteru_the_best a spus:

Pompa s-a defectat dupa 3 luni jumate, am incercat sa dau de firma respectiva insa in zadar, dupa 3 luni jumate pompa era vanduta de alta firma

Asta nu mai tine de platforma emag. Si eu am cumparat un aparat care nu era in toate mintile, numai ca am avut surpriza ca firma respectiva sa nu mai fie partener emag pt ca intre timp aceleasi produse erau vandute de alta firma. Firma era din Bistrita, si aceleasi produse le vindeau mai bine de 3 firme, probabil ale aceluiasi baiat destept, care in felul asta scapa de garantii.

Are si emagul bube in cap, insa nu stiu daca ar putea face obiectul unei amenzi...de ex am scris un review  care nu prea avea cuvinte de lauda despre produs, ba dimpotriva. Nici acum nu s-au hotarat sa publice, desi din martie anul trecut aveau tot timpul. Nu au sters, dar e in continuare spre aprobare, fara sa dea o explicatie sau motiv pt gestul lor. In general, daca ai de zis de bine, ti se publica imediat. Daca ii porcaluiesti ti se publica greu, dupa ce aduci oarece corectii spre indulcire, sau deloc. 

La chestia cu pretul redus, doar fraierii mai pun botul. Daca vrei sa te convingi ca pretul e avantajos, poti da o cautare pe net la restul comerciantilor si te lamuresti, nu trebuie sa cumperi ca sa vezi ca e teapa pretul mic declarat. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări