Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop MSI GE602PC Apache.

Gaby1104

Postări Recomandate

Buna seara !!

Am acest model de laptop care pe la inceputul lunii Decembrie nu a mai vazut bateria . Ok ; dupa 6 ani am zis ca poate e ceva normal sa te lase bateria model BTY-S14. Intru pe google comand o baterie noua marca Green Cell acelasi model BTY-S14care a ajuns la mine inainte de Craciun cu doua zile .Am inlocuit bateria si surpriza !! nu o vede nici pe asta noua .De atunci chinuri , reinstaleaza windows ,curata contacte, instaleaza softuri de recunoastere , aplica toate metodele date pe internet si nimic . Am lucrat pe baterie cu laptopul vreo 5 ore pina am descarcat bateria care fiind noua a fost incarcata full si tot nimic . De vreo trei zile nu mai apare x pe baterie si a-mi spune ca este incarcata 22% dar nu arata ca incarca. Nu l-am desfacut inca deoarece am zis sa cer si niste sfaturi de la mai bine cunoscatori decat mine . Orice sfat si idee este binevenita .

Va multumesc !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gaby1104

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări