andrei40 Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Dupa cum ziceam in ''QUAD 606 replica'', continui sa prezint din realizarile mele in domeniul audio... Este o replica QUAD ARTERA realizate monoblock montate dupa cum precizam in titlu in carcasele romanesti de casetofon electronica MT3220. Pentru inceput modificarile aduse carcaselor originale pentru a fi transformate in carcase de amplificator. Modificare spate casetofon. Final dupa vopsire si montare radiatoare. Am folosit pentru noile fete ale amplificatoarelor plexiglas negru lucios de 5mm debitat si gravat laser Modificare fete casetofoane. Noile fete, dupa lipirea plexiglas-ului pe fetele de casetofon modificate. Montare ecranare etaj final. Montare piulite nituibile. Carcase finalizate vederi fata-spate. Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Cablaj delay iesire boxe, remote, vumetru. Cablaj etaj final dupa corodare. Cablaj etaj final dupa gaurire si stanare. Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Montaje delay iesire boxe, remote, vumetru. Surse alimentare. Etaje finale. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Ingenios, practic si frumos realizate. Stilul circuitului imprimat ne seamana, nici mie nu-mi plac traseele subtiri si drepte, colturi.... (unul care are stilul acela a denumit al meu :rame calcate in picioare = dar eu nu am asa exfolieri la lipituri ca el...) Unde se gasesc piulite nituibile...? Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 (editat) Montare senzor TTP223 comutare sensibiliate vumetru 2w-200w. Imagini de pe parcursul montarii definitive a amplificatorului in carcase. Si poza de final. Editat Ianuarie 4, 2021 de andrei40 Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 (editat) Acum 25 minute, Усилитель a spus: Ingenios, practic si frumos realizate. Stilul circuitului imprimat ne seamana, nici mie nu-mi plac traseele subtiri si drepte, colturi.... (unul care are stilul acela a denumit al meu :rame calcate in picioare = dar eu nu am asa exfolieri la lipituri ca el...) Unde se gasesc piulite nituibile...? Multumesc pentru aprecieri! Piulitele se gasesc pe net, implicit clestele pentru nituire, nu-i mare oferta...dar exista... Editat Ianuarie 4, 2021 de andrei40 Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Foarte frumos!!!!! De mult nu a mai prezentat cineva un proiect cap- coada! Se vede ca este multă munca depusă și s.a lucrat cu migala pentru a se ajunge la asemenea rezultat. Felicitări! Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Acum 39 minute, cipriyan123 a spus: Foarte frumos!!!!! De mult nu a mai prezentat cineva un proiect cap- coada! Se vede ca este multă munca depusă și s.a lucrat cu migala pentru a se ajunge la asemenea rezultat. Felicitări! Multumesc! Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Frumos. Am luat doua Telefunken MC2 defecte, tot pentru a le transforma în monoblocuri. Unde ati gasit schema? (Pare a fi un fel de 606)? Link spre comentariu
gusti_73 Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Ideea de a folosi ceva de la acel deck este foarte buna. Lucrat frumos, cu migala, materiale obisnuite, totul facut cu scule care le avem in atelier cu totii. Felicitari! Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 11 ore, franzm a spus: Frumos. Am luat doua Telefunken MC2 defecte, tot pentru a le transforma în monoblocuri. Unde ati gasit schema? (Pare a fi un fel de 606)? Quad Artera este tot un quad 606 dar foloseste ca finali MJL21194. Acum 1 oră, gusti_73 a spus: Ideea de a folosi ceva de la acel deck este foarte buna. Lucrat frumos, cu migala, materiale obisnuite, totul facut cu scule care le avem in atelier cu totii. Felicitari! Multumesc! Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Felicitari, aduce a McIntosh, fetele sunt din plexic ? Cum sunt atasate de cutie ? Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 fetele din plexic sunt lipite de fetele de casetofon cu banda rosie ''3M'' de 8mm dubla fata, fetele de casetofon sunt prinse de cutie exact asa cum erau montate original... Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Ingenios, mi-ati dat solutia pentru un proiect, multumesc ! Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 11 minute, okean a spus: Ingenios, mi-ati dat solutia pentru un proiect, multumesc ! Ma bucur!Cu mare drag! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum