Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

QUAD ARTERA (MJL21194) MONOBLOCK AMPLIFIER IN CARCASE CASETOFON ELECTRONICA MT3220

andrei40

Postări Recomandate

Dupa cum ziceam in ''QUAD 606 replica'', continui sa prezint din realizarile mele in domeniul audio...

Este o replica QUAD ARTERA realizate monoblock montate dupa cum precizam in titlu in carcasele romanesti  de casetofon electronica MT3220.

Pentru inceput modificarile aduse carcaselor originale pentru a fi transformate in carcase de amplificator.

Modificare spate casetofon.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Final dupa vopsire si montare radiatoare.

6.jpg

Am folosit pentru noile fete ale amplificatoarelor plexiglas negru lucios de 5mm debitat si gravat laser

8.jpg

Modificare fete casetofoane.

7.jpg

Noile fete, dupa lipirea plexiglas-ului pe fetele de casetofon modificate.

9.jpg

Montare ecranare etaj final.

10.jpg

Montare piulite nituibile.

11.jpg12.jpg

Carcase finalizate  vederi fata-spate.

13.jpg

14.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrei40

13

• maxente

3

• okean

2

• FloreaIon

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ingenios, practic si frumos realizate. 

Stilul circuitului imprimat ne seamana, nici mie nu-mi plac traseele subtiri si drepte, colturi.... 

(unul care are stilul acela a denumit al meu :rame calcate in picioare = dar eu nu am asa exfolieri la lipituri ca el...) 

Unde se gasesc piulite nituibile...? 

Link spre comentariu

Montare senzor TTP223 comutare sensibiliate vumetru 2w-200w.

22.jpg

Imagini de pe parcursul montarii definitive a amplificatorului in carcase.

28.jpg

23.jpg24.jpg26.jpg

Si poza de final.

27.jpg

Editat de andrei40
Link spre comentariu
Acum 25 minute, Усилитель a spus:

Ingenios, practic si frumos realizate. 

Stilul circuitului imprimat ne seamana, nici mie nu-mi plac traseele subtiri si drepte, colturi.... 

(unul care are stilul acela a denumit al meu :rame calcate in picioare = dar eu nu am asa exfolieri la lipituri ca el...) 

Unde se gasesc piulite nituibile...? 

Multumesc pentru aprecieri!

Piulitele se gasesc pe net, implicit clestele pentru nituire, nu-i mare oferta...dar exista...

Editat de andrei40
Link spre comentariu

Foarte frumos!!!!! De mult nu a mai prezentat cineva un proiect cap- coada! Se vede ca este multă munca depusă și s.a lucrat cu migala pentru a se ajunge la asemenea rezultat. Felicitări!

Link spre comentariu
Acum 39 minute, cipriyan123 a spus:

Foarte frumos!!!!! De mult nu a mai prezentat cineva un proiect cap- coada! Se vede ca este multă munca depusă și s.a lucrat cu migala pentru a se ajunge la asemenea rezultat. Felicitări!

Multumesc!

Link spre comentariu

Ideea de a folosi ceva de la acel deck este foarte buna. Lucrat frumos, cu migala, materiale obisnuite, totul facut cu scule care le avem in atelier cu totii. 

Felicitari!

Link spre comentariu
Acum 11 ore, franzm a spus:

Frumos. Am luat doua Telefunken MC2 defecte, tot pentru a le transforma în monoblocuri. Unde ati gasit schema? (Pare a fi un fel de 606)?

Quad Artera este tot un quad 606 dar foloseste ca finali MJL21194.

Acum 1 oră, gusti_73 a spus:

Ideea de a folosi ceva de la acel deck este foarte buna. Lucrat frumos, cu migala, materiale obisnuite, totul facut cu scule care le avem in atelier cu totii. 

Felicitari!

Multumesc!

Link spre comentariu

fetele din plexic sunt lipite de fetele de casetofon cu banda rosie ''3M'' de 8mm dubla fata, fetele de casetofon sunt prinse de cutie exact asa cum erau montate original...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări