catalin dumitru Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Buna, am o intrebare, am acest model de smart tv toshiba, l-am scos din priza fara sa il opresc de la telecomanda si acum cand bag stecherul in priza imi apare butonul de start verde(nu mai apare initial apare rosu) si nu se vede nimic. Nu pot sa dau nicio comanda din telecomanda, pur si simplu este blocat pe verde fara imagine sau sunet. Aveti idee care este problema ? Mersi Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Dubios defect,se putea si daca se intrerupea curentul de la retea... Mai lasal scos de la priza ceva timp mai lung,si apoi incearca din nou.Apoi d-zeu cu mila... Acum 1 minut, ferentdaniel1 a spus: Dubios defect,se putea si daca se intrerupea curentul de la retea... Mai lasal scos de la priza ceva timp mai lung,si apoi incearca din nou.Apoi d-zeu cu mila... Lai desfacut pentru o analiza? Link spre comentariu
catalin dumitru Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 da, am fost cu el la 2 service-uri, imi spn ceva de placa logica ....dar nu am incredere si parca nu as renunuta la ideea de a-l repara. Link spre comentariu
Alexandrusc Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 On 1/5/2021 at 12:55 PM, catalin dumitru said: da, am fost cu el la 2 service-uri, imi spn ceva de placa logica ....dar nu am incredere si parca nu as renunuta la ideea de a-l repara. Ai reușit să îi dai de cap? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum