Alin131 Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Salut și "La multi ani" sun nou pe acest forum și caut o soluție sau niste idei pentru o autofiletanta Makita. Am cumpărat o autofiletanta Makita dtd 152 cu acumulator la mana a doua pentru un proiect, vânzătorul a spus că e ok făcut proba și cumpărat. Ajung acasă o pun la treabă infiletez cateva șuruburi se încălzește foarte tare și scoate fum. Opresc o las sa se răcească desfac carcasa rotorul negru, comandat alt rotor și montat acum face scântei la toți cei 4 cărbuni și se încălzește foarte tare nefiind in sarcina. Ceva idei? Mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Data viitoare nu mai cumpăraţi scule ,,la mâna a doua,,....mai bine cumperi ceva ieftin dar cu garanţie, decât un ,,chilipir,, fără.Eşti sigur că rotorul pe care l-ai pus e de aceeaşi tensiune sau de la un motor identic cu ce ai pe maşină ? Că motorul fiind unul cu magneţi permanenţi, alt motiv nu poate fi decât la rotor...presupun că periile arată bine, nu sunt uzate la limită. Link spre comentariu
Alin131 Postat Ianuarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Acum 13 minute, validae a spus: Data viitoare nu mai cumpăraţi scule ,,la mâna a doua,,....mai bine cumperi ceva ieftin dar cu garanţie, decât un ,,chilipir,, fără.Eşti sigur că rotorul pe care l-ai pus e de aceeaşi tensiune sau de la un motor identic cu ce ai pe maşină ? Că motorul fiind unul cu magneţi permanenţi, alt motiv nu poate fi decât la rotor...presupun că periile arată bine, nu sunt uzate la limită. Mulțumesc pentru reply, mi-am învățat lecția, rotorul cel nou a fost comandat după codul lui original și face exact la fel. Este posibil când sa ars primul rotor sa se fi ars și cărbunii? I-am inspectat vizual și sunt aproape noi. Mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Greu de crezut, dar poate au suprafaţa neregulată şi ar trebui şlefuiţi puţin.Mai mult de atât nu ai ce-i face.... Link spre comentariu
geole72 Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 (editat) Am avut probleme la o autofiletantă, lua curent mare rotorul la mersul în gol și se încălzea rău. Am polizat puțin cărbunii pe laterale și curentul la mersul în gol s-a înjumătățit: am redus suprafața de contact a cărbunilor cu colectorul. De asemenea am curățat și colectorul. Editat Septembrie 19, 2021 de geole72 completare detalii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum