francezu Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Se gaseste asa ceva pe la noi? Imi trebuie ceva pana in 200 MHz de preferat div cu 64. Pana acum nu am gasit decat d-alea peste 1GHz,dar nu am ce face cu asemenea frecvente si sunt si ff scumpe. Deci, cunoasteti vre-un astfel de ic pe care sa-l gasesc si prin Romania? Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 U664 se gaseste dar e cam piperat 10euro ptr un integrat destul de simplu.Atentie eu am ars unul masurand o frecventa de la receptorul cu MC3362P nu am avut diode de protectie antiparalel.Iti recomand daca iei un integrat de acesta sa pui pe intrare doua diode 1n4148 in paralel in contra sens A-K si K-A. Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 LB 3500 divizor cu 8 pana la 250 Mhz .Se poate recupera din radiocasetofoane auto cu scala numerica - afisare cu 4 digiti a posturilor receptionate . SDA 2101 divizor cu 64 la 1,0-1,3 Ghz ,se poate recupera din selectoare de TVColor SABA-ultracolor modele T67S42 ,T56S42 ,T56S43 . Link spre comentariu
francezu Postat Octombrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Multumesc pentru raspunsurile prompte si la obiect! Intradevar U664 este prea scump,plus ca nu am nevoie de GHz. LB3500 era perfect ,asta pana am schimbat cablajul, si fiindca l-am gresit a ,,crapat''. Poate mai gasesc vre-un cas auto cu asa ceva in el. Si.. inca ceva: am gasit intr-un selector TV un SP4632 cica ar fi prescaler cu 64 pana la 1 GHz si ceva,dar numai ca nu vrea sa mearga nici la 100 MHz,merge doar pana pe la 20 MHz.Care ar putea fi cauza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum