aetius Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Salutare cititorilor. Dupa o pauza de 7 zile am alimentat statia si surpriza, nu mai are emisie in benzile superioare. Am emisie in 3,5 si 7 Mhz in rest pauza.(probata pe sarcina de 50Ohm). Am tot cautat pe net am gasit acest material, inainte de a comanda diodele si ce mai trebuie as dori o parere . https://forums.qrz.com/index.php?threads/alinco-dx-70-transmitter-problems.536669/ Multumesc Link spre comentariu
grosu99 Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Receptie ai ? N_am gasit o schema . Link spre comentariu
aetius Postat Ianuarie 3, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 (editat) Da, am receptie(cat am verificat in 3,5 si 7). www.radiomanual.info/schemi/Vari/Alinco_DX-70EH_TH_serv.pdf (nu am putut pune pe forum). Editat Ianuarie 3, 2021 de aetius Link spre comentariu
aetius Postat Ianuarie 12, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Am gasit filtru de emisie pentru 1,8 Mhz alimentat in permanenta , am scos alimentarea si statia functioneaza. Acum s-a vad de ce am acea tensiune in permanenta... Link spre comentariu
grosu99 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Sunt niste tranzistori de comanda a diodelor pe acolo...poate sunt dusi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum