andrei40 Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 (editat) La indemnul unui foarte bun si vechi prieten, am sa postez, in general poze, cu unele din realizarile mele in domeniul audio...pe parcurs mai vedem daca si alt gen de montaje.... schema unui QUAD606 nu are rost sa o mai prezint, se gaseste pe net din belsug...alta era situatia cu ani in urma....dar slava Domnului...si cum vorbaria multa saracia omului sa purcedem... Editat Ianuarie 3, 2021 de andrei40 Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Si cum vedem pozele? Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 (editat) https://i.postimg.cc/x1KSx2PD/1.jpgAsta am vazut eu Editat Ianuarie 3, 2021 de adi1967 Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 3, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 acum se vede, am incercat cu ''Thumbnail for forums'' initial dar nu a mers sau mai sigur nu ma pricep eu...scuze pentru cei nerabdatori... Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Fain. Cablajele le-ati facut dvs sau le-ati luat de-a gata? Link spre comentariu
andrei40 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 cel pentru sursa este facut, cele pentru etajele finale sunt cumparate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum