soare38 Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 termostat/termometru pic876 .daca detine cineva,vreau sa folosesc pentru comanda pompe centrala electrica pe inductie un proiect in lucru Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Detin un astfel de termostat. Cat sunteti dispus sa platiti? Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Daca esti dispus sa faci partea hard, te pot ajuta cu softul. Link spre comentariu
soare38 Postat Ianuarie 3, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Mar fi interesat un proiect / schema /soft/pcb,si nu un produs,pe hardwer nar fi bai dar neavind program nu as vrea la mina,in viitor apropiat zic ca mi target 3001,voiam sa fac cu controler in cel mai rau caz ii dau drumul cu un termostat pe operationale si cu 7107 Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Este cumva o traducere automata google? Link spre comentariu
vijelie02 Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Este vorba de, deformare profesionala sau probleme cu tastatura. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 (editat) Probabil are activat sistemul de completare ,,predictivă,, a textului....o porcărie. Dar asta nu scuză faptul că nu îşi verifică scrisul înainte e a posta, sau nici nu încearcă să editeze tâmpeniile scrise după aceea. Editat Ianuarie 4, 2021 de validae Link spre comentariu
soare38 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 In loc de electronisti, apar profesori de romana,Am rezolvat cu termostatul cu pic,daca proiectul imi iese am sal public Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 (editat) Nu te supăra, dar felul în care scrii te defineşte ca persoană.Unde ai învăţat că dacă eşti electronist trebuie să-ţi baţi joc de limba maternă ? Dacă citeai Regulamentul, vedeai că una dintre reguli e chiar despre acest lucru. Elforum e citit şi de străini, ce crezi că vor obţine traducând un text ca al tău ? Scrie o cerere de angajare sau fă-ţi un CV în stilul ăsta agramat şi o să vezi cum vei fi tratat... Editat Ianuarie 5, 2021 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate