addysoftware Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 As vrea sa-mi dati o idee de circuit gen CDB sau MMC sau ceva de genul, gasibil inca preferabil pe la Comet (ca o sa iau piese saptamana viitoare de acolo), care sa livreze de preferat pe minim 4 pini out (pot fi 4, 6, 10... as prefera 6...10) cate un puls, pe rand. Deci sa aibe o intrare si sa livreze secvential pe iesiri. Nu am lucrat cu "logice", de aceea va intreb; pt cineva care a folosit, e probabil extrem de simplu.. poate fi si invers... Imi este necesar ptr a comanda cu el, defazat, o serie de oscilatoare care vor livra semnal pt a genera 380V dc ptr bara de DC a unui invertor de medie putere. Cauza: ptr a micsora riplul de curent de pe condensatoarele de pe intrarea de alimentare (si chiar si cele de pe bara de 380) as vrea sa folosesc mai multe blocuri de putere in paralel, care sa lucreze defazat. Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Cauta pe google dupa CD4017. Link spre comentariu
addysoftware Postat Ianuarie 2, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Perfect, saru'mana. Acu nu tre decat sa caut ceva cu functia "decade counter" si gasesc ce se gaseste, rapid. Multumesc frumos. Link spre comentariu
addysoftware Postat Ianuarie 2, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 gasit https://store.comet.srl.ro/Catalogue/Product/48086/ perfect Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Addy.Cum mai merge cu Cometul?Pe persoana fizica sau juridica?E o comanda minima?Transport curierat rapid? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum