icar Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Zilele astea am facut curatenie prin chitantele de la colete. Atunci mi-am adus aminte ca am primit niste lucruri de la cineva care a spus ca-mi trimite contul de banca, dupa doua trei saptamini (eu eram cu spatele in pioneze, nu ma puteam deplasa nici doi metri!!!) de la expedierea coletului. Coletul l-am primit, contul...nu. Eu am uitat de treaba si abia acum mi-am adus aminte. Din pacate, casuta de mesaje a fost stearsa, ma rog, parte din mesaje, asa ca nu mai stiu de cine e vorba. (am cumparat destul de multe de pe forum). Am rugamintea, ca domul respectiv, sa-mi dea un mesaj, sa stingem datoria, cu scuzele de rigoare. Nu-mi pun obrazul la bataie, pentru o suta de lei! Multumiri pentru intelegere. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 N-ar strica dacă v-aţi aminti despre ce era vorba, o idee ar fi să vă verificaţi postările de la Bazar....Vedeţi că sus e o săsuţă ,,Activitate,, - ,,Activitatea mea curentă,, - ,,Conţinut în care am postat,,. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Multumesc de sfaturi, Validae. Stiu ce am cumparat, dar nu de la cine. Discutiile au fost postate via PM. O sa incerc, poate reusesc ceva. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) Daca te incurci de ei trimite-i la mine...gasesc eu ac de cojocul lor.....tme abia asteapta comanda mea! Editat Decembrie 30, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Este vorba de un colet cu discuri vinil?? Link spre comentariu
icar Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Nu. Am vrut sa fac comanda pentru viniluri, dar am renuntat la ele. De altceva e vorba. Link spre comentariu
icar Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Problema s-a rezolvat onorabil. Toata stima! Topicul se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate