Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft Wortex

Albert

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• ferentdaniel1

4

• Albert

2

• bobo

1

Top autori în acest subiect

Fara programator este riscul sa il stricati mai rau cu soft usb.

Ce problema are?

Este Vortex,cu simplu V.

Am dump numai daca dati ceva detalii interne si daca stiti si aveti cu ce programa memoria.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, crmn1 a spus:

Ce problemă are tv? Deoarece toți vreți să softați da nu toți sunt electroniști. 

Corect... Led aprins si ecranul se aprinde si se stinge asemanator cu flashul in interval de 2 secunde

Acum 2 ore, bobo a spus:

Fara programator este riscul sa il stricati mai rau cu soft usb.

Ce problema are?

Este Vortex,cu simplu V.

Am dump numai daca dati ceva detalii interne si daca stiti si aveti cu ce programa memoria.

Nu am programator ma gindeam cu stickul... Multumesc

Link spre comentariu
Acum 4 ore, crmn1 a spus:

Ce problemă are tv? Deoarece toți vreți să softați da nu toți sunt electroniști. 

dupa cate vad in postarile tale nici tu nu esti mare electronist,si tu ceri sfaturi,

Link spre comentariu
La 30.12.2020 la 21:15, iuliantv a spus:

dupa cate vad in postarile tale nici tu nu esti mare electronist,si tu ceri sfaturi,

Tocmai d-le iulian cerem sfaturi de la d-tra batranii in electronica sa avansam si noi.Nu cred ca d-tra la o varsta frageda aveati toate cunostintele pe atunci la cerintele de astazi.Daca nu avem profesori,cine ne invata??.PS,nu comfundati electronica cu IT-ul.Cu respect pentru profesionalimul d-tra.

Editat de ferentdaniel1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, ferentdaniel1 a spus:

Tocmai d-le iulian cerem sfaturi de la d-tra batranii in electronica sa avansam si noi.Nu cred ca d-tra la o varsta frageda aveati toate cunostintele pe atunci la cerintele de astazi.Daca nu avem profesori,cine ne invata??.PS,nu comfundati electronica cu IT-ul.Cu respect pentru profesionalimul d-tra.

daca urmareati cu atentie ce si cui m-am adresat,era mai de inteles pentru dv

tocmai ce certasem un coleg ,care la randul ui se umflase in pene cand alt coleg a cerut sfaturi

nu sant profesionist ,si nu confund electronica cu it-ul,am cunostiinta cate putin din ambele,cu toate ca nu am decat o minima scoala

toate cele bune

Link spre comentariu

Offtopic: Imi aduc aminte de vremurile cand orice problema la un calculator se rezolva cu o reinstalare de windows. Se inchidea calcu: reinstalam, se restarteaza: reinstalam... cand imi aduceau calcu dupa vreo 2-3 reinstalari si il desfaceam... ori nu se mai vedea coolerul de atata mizerie, ori condensatori umflati pe placa main, ori puscata sursa de mirosea de la o posta...

In fine, pt. Dl. Albert: desfaceti tv-ul, masurati tensiuni in sursa, in main, verificati leduri, display, apoi poate ajungeti la concluzia ca e soft.

Link spre comentariu
La 30.12.2020 la 21:15, iuliantv a spus:

Am urmarit cererea lui ALBERT(soft pentru vortex)simplu si la subiect pe stick si se descurca poate...Nu doresc sa dezvolt discutii care poate nu ajung la nimic.A fost un comentariu pe care sal poata intelege si altii:nu personal.Maine poate si eu am nevoie de ajutorul d-tra...se poate sau nu are rost sa fac intrebari?? Cu stima un incepator.!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, ferentdaniel1 a spus:

Am urmarit cererea lui ALBERT(soft pentru vortex)simplu si la subiect pe stick si se descurca poate...Nu doresc sa dezvolt discutii care poate nu ajung la nimic.A fost un comentariu pe care sal poata intelege si altii:nu personal.Maine poate si eu am nevoie de ajutorul d-tra...se poate sau nu are rost sa fac intrebari?? Cu stima un incepator.!

pai asta zic si eu ,eu nu l-am ,,atacat,, pe ALBERT care a cerut ajutorul

ci pe cel ce ,,sa dat mare electronist,, raspunzand

,,

,, crmn1

• Membru

Ce problemă are tv? Deoarece toți vreți să softați da nu toți sunt electroniști. ,,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
La 04.01.2021 la 21:48, iuliantv a spus:

pai asta zic si eu ,eu nu l-am ,,atacat,, pe ALBERT care a cerut ajutorul

ci pe cel ce ,,sa dat mare electronist,, raspunzand

,,

,, crmn1

• Membru

Ce problemă are tv? Deoarece toți vreți să softați da nu toți sunt electroniști. ,,

Da iulian,recunosc ca fac comenturi la grup si nu cu conotatie.Timpul meu este scurt pe aici.Oricum esti jupan dupa postari si acolo se vede multe.:aplauze:reytre

Link spre comentariu
Acum 14 minute, ferentdaniel1 a spus:

Da iulian,recunosc ca fac comenturi la grup si nu cu conotatie.Timpul meu este scurt pe aici.Oricum esti jupan dupa postari si acolo se vede multe.:aplauze:reytre

nu e vorba de a fi sa nu a fi ,,jupan,,

personal sant deranjat de ,cei ce au prin experienta aici pe forum,inca sant ,,culegatori,, de informatii,dar se umfla in pene cand un nou venit cere ajutorul

mai sant deranjat si de cei ce se cred superiori (poate chiar sant) dar vor sa scoata in evidenta gradul lor de ,,inteligenta,, prin ,,atacuri ,, prin care ii injosesc pe unii,si nu care cumva sa comentezi ca s-ar putea sa ei ,,capace,, exact ca dracusorul ce pazeste cazanul cu smoala ,,cum da unul sa iasa cum pac primeste una de se duce si mai adanc in cazan

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
La 07.01.2021 la 18:54, iuliantv a spus:

nu e vorba de a fi sa nu a fi ,,jupan,,

personal sant deranjat de ,cei ce au prin experienta aici pe forum,inca sant ,,culegatori,, de informatii,dar se umfla in pene cand un nou venit cere ajutorul

mai sant deranjat si de cei ce se cred superiori (poate chiar sant) dar vor sa scoata in evidenta gradul lor de ,,inteligenta,, prin ,,atacuri ,, prin care ii injosesc pe unii,si nu care cumva sa comentezi ca s-ar putea sa ei ,,capace,, exact ca dracusorul ce pazeste cazanul cu smoala ,,cum da unul sa iasa cum pac primeste una de se duce si mai adanc in cazan

Mda,foarte atent la marca si cod tv:):aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări