Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bit/cheie

Toni Marginean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

11

• BRANCA

3

• flomar60

3

• grosu99

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

N-am vazut niciodata.As sugera o surubelnita lata si polizat cu minifreza sa ramana doua ciocuri laterale.Deci incercat rotire in doua gauri.Daca il scoti taie-i slitz de surubelnita lata.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, flomar60 a spus:

S-ar potrivi ceva de aici?....eu nu vad prea bine in poza dvs forma capului surubului...

891790868_IMG_2044(FILEminimizer).thumb.JPG.ac06671001c05e63fec5b9c0420bb87d.JPG

Pai da...randul 2 ultima pozitie merge......eu am o trusa Mannesman cu multe capete. Pe la chinezi gasesti truse mai mari sau mai mici care contin si 'minunea" !

Link spre comentariu
Toni Marginean

Toate triplurile de la Well au aceste suruburi si de obicei se blocheaza plasticurile de protectie ce optureaza gaurile. Nu merge desfacut decat cu ceva cu trei puncte de contact! Sunt stranse fb.

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 24 minute, grosu99 a spus:

Pai da...randul 2 ultima pozitie merge......eu am o trusa Mannesman cu multe capete. Pe la chinezi gasesti truse mai mari sau mai mici care contin si 'minunea" !

Nu merge, de acela am si eu! Capul surubului este plat cu trei intranduri ascutite iar acolo sunt altceva.

Link spre comentariu

Tony.Munca de chinez batran.Ia un profil rotund otel chior si traseaza pt 3 gauri 1-1,5 mm.Baga sarma,preferabil de arc,in gauri.

Altfel ia un cap tubulara adecvat la diametru,traseaza cu carioca si dai cu discul de dremel

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

E subtire in carne antena plus ca e din alama.As zice ca o tubulara la diametru se polizeaza mai usor cu freza disc si e mai tare.

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Toni Marginean

rezolvare.thumb.jpg.64548478122e2a9bc273fc8ea86ebe3b.jpgAm rezolvat, solutie provizorie, prin polizarea unui bit tot la al doilea dinte. Ramane cererea mea de achizitionare a unui bit destinat suruburilor de mai sus.

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 3 minute, grosu99 a spus:

Cel mai bine schimba suruburile,pune unele normale la cap !

Vreau si eu să fiu normal la cap! Poate după 5 ianuarie.  Ca sa pot schimba șuruburile trebuie să le desfac. Și, pentru început, am de desfăcut cam 50. 

Revin la topic: de unde cumpăr asemenea bit?

Link spre comentariu

D-l Toni se poate confectiona dintr-un bit hexagonal cu o minifreza ....se poate freza in capul bitului hexagonal ca sa ramana 3 colturi....din pacate nici eu nu am vazut modelul asta de bit pe nicaieri....

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 3 minute, flomar60 a spus:

D-l Toni se poate confectiona dintr-un bit hexagonal cu o minifreza ....se poate freza in capul bitului hexagonal ca sa ramana 3 colturi....din pacate nici eu nu am vazut modelul asta de bit pe nicaieri....

Asa am facut deja dar la cat de multe sunt............

Link spre comentariu

Salutari,

Am cautat pe Google in fel si chip... Cele mai apropiate rezultate de ce vad in poza initiala a d-lui Marginean le-am obtinut cu "tri-groove screw" sau "T-groove screw". Poate ajuta ca punct de plecare.

Si o discutie despre aici.

Toate bune,

Cosmin

Editat de Iomis
inserare link.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări