Ujio Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Un salut pe aici si sarbatori fericite tuturor.Am primit un redresor din alte vremuri,nu functiona,de la un amic.Nu e o bijuterie,dar e foarte capabil,parerea mea.Modelul nou,o idee mai cosmetizat costa acum 600 roni.Am curatat,contactele sale si functioneaza.Doar ampermetrul se incapatineaza sa arate ceva.As vrea sa ii schimb eventual ampermetrul,ca sa am indicatie cind se cam termina incarcarea bateriilor.Nu stiu cum sa pun poze... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Link spre comentariu
Ujio Postat Decembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2020 https://imgur.com/MSFDPRh https://imgur.com/jDHnlWC Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 E chiar antic redresorul, puntea e cu Seleniu.... Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 nu este cu seleniu ,este cu siliciu 4 diode presate pe 2 placi aluminiu ,si poti pune un voltampermetru pentru control Link spre comentariu
Ujio Postat Decembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) Vechiul ampermetru e legat prin 2 fire de cupru groase neizolate.Banuiesc ca acele fire sunt asa-zisul sunt.Noul cum il leg? Editat Decembrie 30, 2020 de Ujio Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) Ujio.Nu pot sa-ti vad pozele pe imgur,pe telefon.Care e curentul maxim al redresorului?Ce ampermetru sau voltampermetru vrei sa legi?Analogic sau digital? Pana in 10A poate fi VA digital cu shunt inclus.Peste 10A este cu shunt exterior. Fa precizarile si vei primi un raspuns. Esti sigur ca instrumentul vechi e defect?Cum l-ai verificat? Editat Decembrie 30, 2020 de BRANCA Link spre comentariu
Ujio Postat Decembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Apararul scoate 30a.Digital ar fi mai simplu de privit.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Iti trebuie un VA cu sunt exterior de 50A.Vezi ce e in comert. Nu imi prea vine sa cred ca instrumentul tau e dus.Repet,cum l-ai verificat? Link spre comentariu
Ujio Postat Decembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) https://forum.softpedia.com/topic/1185182-redresor-30-a/page__st__72 Am desfacut acele doua cabluri de cupru neizolate din prinderi si le-am strans iarasi,si tot nimic.Cum sa fac sa iti arat imaginea? Editat Decembrie 30, 2020 de Ujio Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) Ujio.Verifica instrumentul.In principiu imagineaza-ti ca bobina mobila e ca un rotor pe 2 lagare la capete.Se poate ca axul sa sara dintr-un lagar sau sa se rupa un cap.Alt defect poate fi intreruperea bobinei sau arderea acesteia. Ia o baterie de 1,5V si pune in serie cu ea un rezistor de 1-10 ohm.Insereaza si ampermetrul in circuit si vezi daca misca.Ai grija sa respecti polaritatea ampermetrului.Daca nu il conectezi corect acul va bate spre stanga. Si,era da uit primul test.Pune multimetru pe verificare rezistente si vezi daca are bobina instrumentului continuitate. Editat Decembrie 30, 2020 de BRANCA Link spre comentariu
Ujio Postat Decembrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Sunt cu spinarea in pioneze.Revin cu noutati dupa anul nou.Cu scuzele de rigoare... Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Sanatate iti doresc!Daca are cine sa-ti faca injectii dai niste Ketonal.Dar nu mai mult de o saptamana.Altfel Voltaren forte pe zona in strat gros.Si fa-ti un RMN in zona afectata.Repaus la orizontala... Link spre comentariu
Ujio Postat Decembrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Doua hernii lombare.le duc din 2005,au recidivat acum.....Multumesc,si La multi ani tuturor!!!!! Link spre comentariu
Ujio Postat Martie 17, 2021 Autor Partajează Postat Martie 17, 2021 Spre rusinea mea,au trecut ceva luni,a trecut criza de hernie,redresorul merge inca,momentan am sistat lucrarile.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum