Bogdan z Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Salutare Vreau sa va cer o părere despre aceste boxe Canton Karat 920 DC 4-8ohmi 70wati. A avut cineva ocazia sa le asculte și poate sa de o părere? As vrea sa schimb o pereche de magnat monitor supreme 200 4-8 ohmi 90wati. Fac vreun upgrade sua ma scarpin aiurea? Link spre comentariu
Livs Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Un test pe youtube, daca nu l-ai vazut. Eu am Karat 930 si sunt ok, nu am pretentii mari. In general Canton au sensibilitate mica, ai nevoie de un amplif potent. La ce pret? Nu cred ca merita mai mult de 120 150 euro. Link spre comentariu
Bogdan z Postat Decembrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Bună. Le-am găsit la 650 lei. Am un yamaha htr-4065 parca are 110w pe canal deși ma cam îndoiesc ca are chiar atât... Cred ca le duce. Pe mine m-ar interesa dacă fac un upgrade fata de magnat monitor 200 care le am. Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 (editat) Pt un upgrade serios ar trebui ales un model superior, pe 3 cai (cu vreo 300 lei in plus). Editat Decembrie 31, 2020 de Shambala Link spre comentariu
arcgotic Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Eventual cauta ceva de la Elac, mi se par super la raport pret calitate, vorbesc de piata de second hand. Link spre comentariu
Bogdan z Postat Ianuarie 1, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Pe 3 cai sunt deja prea mari.Am un subwoofer yamaha de care sunt mulțumit. Ma gândesc și la Wharfedale Diamond 225 noi. Am văzut ca au reviewuri bune deși unii nu le laudă... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Urechea ta e singura care poate aprecia schimbarea ca fiind upgrade/downgrade. Da, sunt de acord ca urechea se si educa, dar degeaba cumpar copie 1:1 sistemul lui X daca el asculta muzica simfonica si eu ascult rock (exemple alese aleatoriu). Fiecare asculta in camera lui (cu acustica proprie), pe amplificatorul lui, sursa lui de semnal si (foarte important) genul lui muzical preferat. E absolut zero barat ce prefer eu sau X sau Y. Presupunand prin absurd ca mergi la X acasa si iti place cum "suna" sistemul lui sansele ca aceleasi boxe sa sune la fel la tine acasa sunt mici, poate chiar zero. Cel mai bine e sa te intelegi cu vanzatorul si sa organizati o auditie scurta la tine acasa, din pacate asta e aproape imposibil, mai ales in contextul actual. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 (editat) Pai de ce nu scrii de la inceput mai multe date ... Daca ai subwoofer e ok o pereche de boxe pe 2 cai. Ramane doar sa alegi care crezi ca iti plac mai mult. Asa cum a scris colegul mai sus, DOAR parerea ta conteaza, caci TU ramai cu ele si le asculti. Este adevarat ca la sh nu ai cum a asculti boxe aflate in celalalt capat de tara. Daca iti permiti cumperi mai multe (2-3 perechi) si le pastrezi pe cele care iti plac cel mai mult, Dupa cateva saptamani sau luni, cand se vand cele "ramase", mai cumperi 1-2 perechi si iar le compari. Editat Ianuarie 1, 2021 de Shambala Link spre comentariu
player4 Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 (editat) La 28.12.2020 la 16:12, Bogdan z a spus: Fac vreun upgrade sua ma scarpin aiurea? Boxele mentionate de tine sunt destul de apropiate din cateva puncte de vedere. Parerea mea (subiectiva desigur) este ca faci un downgrade.. Daca vrei un upgrade, uita-te catre Magnat Quantum sau Canton GLE /Chrono sau Heco Aurora/ Music Style, sau ... etc. Editat Ianuarie 1, 2021 de player4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum