Dj_Dog Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Va salut stimati colegi Incerc sa repar acest amplificator si m-am blocat intr-un tranzistor ! Treaba e in felul urmator: este un amp auto in clasa D care este format din 2 etaje de ampificare puse in paralel, partea de comanda este comuna si se imparte in 2 circuite buffer pt fiecare etaj in parte Avand etajele finale arse a cedat si un tranzistor din etajul bufet dintre driver si mosfetii finali, etaj format din 2 npn si 2 pnp Trz ars este un pnp marcat cu DK iar conform smd code book ar fi un BCX42, am comandat si cu toate ca este capsula mult mai mica decat originalul de pe placa l-am pus acolo si amp tot nu functioneaza corespunzator. Am mutat trz in cauza de pe partea buna care functioneaza si surpriza , cu el totul functoneaza si pe partea asta ! Se poate ca in smd data book sa nu fie informatia corecta ? am incercat si cu alte pnp-uri si se comporta fix la fel Pe trz scris DK in partea de sus si QH in partea de jos Masurat cu aparatul , trz bun este clar un PNP. Aveti idee ce trz as putea pune acolo ? Link spre comentariu
cristronic Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 (editat) Ce capsula este? Vedeti 2SB1025-K sau 2SB798-K daca este capsula SOT-89.Ce ati montat,e SOT-23,mai mic dimensional. Editat Decembrie 28, 2020 de cristronic Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2020 (editat) DK-ul este SOT223 si celalalt este SOT23 Editat Decembrie 28, 2020 de Dj_Dog Link spre comentariu
cristronic Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 NPN-ul cum este marcat? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2020 este marcat AG Link spre comentariu
cristronic Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjAuPyJ8vDtAhUHJhoKHaYQCbIQFjAAegQIARAC&url=https%3A%2F%2Fsmd.yooneed.one%2F&usg=AOvVaw1NFtV-sciAP46wCqZphYTu Poate gasiti ceva de aici. Link spre comentariu
neculavasile Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 sot 89 2sb1o25 pnp pe s manuals Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Multumesc de ajutor colegii Am rezolvat Tranzistorul in cauza este defapt npn , in prostia mea eram convins a e pnp conform smd databook Am pus bcx41 in locul lui si am sinusoida si pe canalul defect Urmeaza sa pun toti trz pe finalul cu probleme si sa ii fac o proba mai in forta sa vedem cum se comporta multumesc mult pt interes si ajutor Am sa va tin la curent cu evolutia lui Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum