Vizitator andrei_vaslui Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 salut.....intreb si eu ce filtru imi trebe ptr un fullrange de 300W cu diful de la kon LW-1203 + o goarna .....pe 8 ohmi.eu mam gandit la un filtru pasiv dak are cnv o schema.multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=15112 Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 am calculat cu acest program la 12db/octa Linkwitz Riley si mia dat si la TW si la Woofer aceleasi valori ....adica 2 conzi de 3.3 uf si 2 bobine de 0.8488.Apoi am calculat bobina ....cu diametru sarmei de 1 mm ,diametrul bobinei de 2cm ....si lungimea bobinei de 4,5cm .....si mia dat 79 de spire .oare mio dat bine ???iese bun acest filtru ptr acest dif + o goarna ???va rog cateva pareri ...ca nu prea ma pricep.o sa am o putere de 300W.....si nu vreau sa am probleme cu filtrul .....multumesc Link spre comentariu
Vizitator pitchblack Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Daca nu ai mai facut filtre pana acum....mai ales bobine...eu zic sa iti cumperi filtre ca sa nu ai probleme cu ele.Daca vrei sa experimentezi...spor la lucru.. Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 filtre nu fac prea des .....ff rar .....cel mai greu e la bobine .....si eu vam intrebat dak sunt bune datele date de mine Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 deci ma ajuta cnv cu datele care leam dat sa fac un filtru calumea ??? ptr o boxa de 300W Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum