Florinel TV Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 (editat) Am acest telefon care sa dus display vede alb, si trebuie sa iau niste numere de telefon iportante de pe el , am cautat pe net si am instalat cateva drivere dar tot nu vede telefonul, are cineva driver pentru acest telefon, multumesc Telefonul nu este al meu Editat Decembrie 28, 2020 de Florinel TV Link spre comentariu
FlorinDiablo Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 e modelul ala clasic sau e nokia 3310 asta nou lansat? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2020 E model mai nou , ala vechi nu are mini usb pentru conectarea cu pc-ul este cu un sim nu cu doua Link spre comentariu
FlorinDiablo Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 incearca cu asta ca nu pot sa il urc direct pe forum adb driver cred ca rezolva problema Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Ce te face sa crezi ca suporta telefonul asta sincronizare cu calculatorul sa iei contactele ? Eu nu prea cred. Mai degraba doar rescriere de firmware, dar cred ca trebuie ceva combinatie de butoane si oricum nu-i ce iti trebuie tie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum