Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcoane, statii de lipit cu termostat si accesorii de la modeste la performante

Dxxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

24

• mcxc

2

• cipriyan123

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Salut, nu te-am uitat nici pe tine, nici pe vreunul din ceilalti colegi, cu care am conversat pe PM.

Mai mult chiar, am vrut sa finalizez cateva statii la sfarsitul anului trecut, insa am decelat unele probleme care necesita sa le rezolv, ceea ce va mai lua timp.

Astfel de aspecte sunt inevitabile cand dezvolti o schema de la zero, vor deveni disponibile numai cand voi fi eu multumit in urma testarii.

Spor!

Link spre comentariu

Am rezolvat problemele amintite, deci cateva statii pentru JBC vor deveni disponibile, probabil incepand din acest week-end.

Bineinteles vor avea prioritate cei cu care am discutat, in ordinea cronologiei respective.

Sper ca aproximativ in acelas interval sa definitivez textul explicativ si sa postez un nou topic care sa-l inlocuiasca pe acesta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări