Dxxx Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 valabile Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 29, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Valabile, conform textului din prima postare a topicului. Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 4, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2021 Valabile Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 Valabile Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Valabile Link spre comentariu
Dxxx Postat Martie 11, 2021 Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Valabile, cu mentiunea ca momentan nu sunt statii pe stoc. Link spre comentariu
mcxc Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 (editat) Buna ziua, doresc o statie compatibila JBC C245-D, am discutat si in anul ce s-a incheiat. Doresc doar statia am letconul T245A Editat Ianuarie 4, 2022 de mcxc Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Salut, nu te-am uitat nici pe tine, nici pe vreunul din ceilalti colegi, cu care am conversat pe PM. Mai mult chiar, am vrut sa finalizez cateva statii la sfarsitul anului trecut, insa am decelat unele probleme care necesita sa le rezolv, ceea ce va mai lua timp. Astfel de aspecte sunt inevitabile cand dezvolti o schema de la zero, vor deveni disponibile numai cand voi fi eu multumit in urma testarii. Spor! Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 12, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2022 Am rezolvat problemele amintite, deci cateva statii pentru JBC vor deveni disponibile, probabil incepand din acest week-end. Bineinteles vor avea prioritate cei cu care am discutat, in ordinea cronologiei respective. Sper ca aproximativ in acelas interval sa definitivez textul explicativ si sa postez un nou topic care sa-l inlocuiasca pe acesta. Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Topic inchis. Sper ca maine sa pun aici noua varianta a anuntului. Link spre comentariu
Postări Recomandate