Taraxacus Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Are cineva idee câți amperi ia o geantă frigorifică auto dotată cu un element Peltier ? Nu stiu dacă merită efortul de a o repara cred că am sa-i scot instalația și am sa o folosesc simplu ca o geantă frigorifică obișnuită pt că are perții groși de polistiren. Mai am una cu pereti mai subțiri și sunt multumit de cum păstrează frigul. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Vreo patru (4) Amperi să tot ia...vezi că astea sunt prevăzute uneori cu comutator inversor şi lucrează şi ,,pe invers,,.Adică dacă ai nevoie încălzesc înăuntru....deci verifică polaritatea prima dată, să nu arunci degeaba elementul Peltier. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Decembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Da are comutator pt inversare . Cam mult 4A.... Am văzut doar un termocontact pe un radiator probabil la încălzirea radiatorului decuplează elementul. Nu stiu cat este de eficienta dar la 4A nu mă tentează. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Eu am avut unul, lua putin peste 10 amperi... Dar era vechi, cand se facea lucru de calitate, la astea noi poate pun de forma, ceva mic, cat sa faca ceva "raceala" Ca si la luminile solare, panoul a ajuns tot mai mic.... iar acumulatorul din el (la inceput erau 2buc AA, acum este 1buc AAA) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum