Vasile Dobre Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 Sunt interesat de o sursa de laborator pe care sa o folosesc ocazional. Nu doresc sa investesc foarte multi bani in aceasta sursa. Sursa poate fi simpla, dubla sau tripla. Detin acum o sursa I4301, programabila, produsa de IEMI, si cumparata de la IEMI in 1998.....nu mai lucreaza corespunzator, nu am intervenit asupra ei...uneori programatorul nu mai functioneaza. Astept oferte. Craciun fericit tuturor. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Sarbatori fericite. Vand eu sursa mea de aici: https://www.elforum.info/topic/109159-sursa-laborator-ajustabila-v2 0-30Vcc, 0-10Acc Toate celelalte specificatii se gasesc acolo. Daca prezinta interes astept PM. Spor. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Acum 19 ore, Vasile Dobre a spus: Sunt interesat de o sursa de laborator pe care sa o folosesc ocazional. Nu doresc sa investesc foarte multi bani in aceasta sursa. Sursa poate fi simpla, dubla sau tripla. Detin acum o sursa I4301, programabila, produsa de IEMI, si cumparata de la IEMI in 1998.....nu mai lucreaza corespunzator, nu am intervenit asupra ei...uneori programatorul nu mai functioneaza. Astept oferte. Craciun fericit tuturor. Sigur găsim la mine doar sa știu tensiune/curent. Am surse făcute de fabrica. Link spre comentariu
Vasile Dobre Postat Decembrie 31, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Rog un administrator sau moderator sa inchida topicul, am achizitionat o sursa de laborator, nu mai este de actualitate anuntul. Va multumesc si va doresc tuturor un an nou mai bun cu multe exteriente profesionale pozitive, cunostinte noi in domeniu, pe care sa le impartasim intre noi si nu in ultimul rand sanatate! Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 N-ai spus ce ai cumparat.Sau puneai o poza la rubrica consacrata. Link spre comentariu
Postări Recomandate