Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar sursa reglabila de laborator.

Vasile Dobre

Postări Recomandate

Sunt interesat de o sursa de laborator pe care sa o folosesc ocazional. Nu doresc sa investesc foarte multi bani in aceasta sursa.

Sursa poate fi simpla, dubla sau tripla.

Detin acum o sursa I4301, programabila, produsa de IEMI, si cumparata de la IEMI in 1998.....nu mai lucreaza corespunzator, nu am intervenit asupra ei...uneori programatorul nu mai functioneaza.

Astept oferte.

Craciun fericit tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vasile Dobre

2

• BRANCA

1

• Marian

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Acum 19 ore, Vasile Dobre a spus:

Sunt interesat de o sursa de laborator pe care sa o folosesc ocazional. Nu doresc sa investesc foarte multi bani in aceasta sursa.

Sursa poate fi simpla, dubla sau tripla.

Detin acum o sursa I4301, programabila, produsa de IEMI, si cumparata de la IEMI in 1998.....nu mai lucreaza corespunzator, nu am intervenit asupra ei...uneori programatorul nu mai functioneaza.

Astept oferte.

Craciun fericit tuturor.

Sigur găsim la mine doar sa știu tensiune/curent. Am surse făcute de fabrica. 

Link spre comentariu

Rog un administrator sau moderator sa inchida topicul, am achizitionat o sursa de laborator, nu mai este de actualitate anuntul.

Va multumesc si va doresc tuturor un an nou mai bun cu multe exteriente profesionale pozitive, cunostinte noi in domeniu, pe care sa le impartasim intre noi si nu in ultimul rand sanatate!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări