sorintv Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 (editat) Sarbatori Fericite! O parere. Poate a intalnit cineva acest defect. Eu zic ca sunt ledurile defecte. Spun asta pentru ca, am avut acelasi simpton la Vestel. Fiind diagonala mare n-am desfacut display-ul sa vad cum arata ledurile, si apoi sa stau cu el desfacut pana trec sarbatorile din aceasta saptamana. Editat Decembrie 25, 2020 de sorintv Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 (editat) Au inceput sa foloseasca niste leduri punctiforme de tot rahatul. Au pe ele un strat de fosfor care din cauza temperaturii se crapa si cade. Cred ca intentionat le utilizeaza. Uita-te prin fantele din spatele televizorului si vei vedea backlightul albastru. Editat Decembrie 25, 2020 de yokoono Link spre comentariu
sorintv Postat Decembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2020 (editat) Capacul este desfacut. Am omis sa privesc culoarea luminii printre gaurile de la tabla. Am sa ma uit. Foto din Vestel "Blu-Ray" !!! Are barete A+B. Editat Decembrie 25, 2020 de sorintv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum