Sharky Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 ma.. o sa faca fata amplificatorul ala..adica nu o sa se strice, dar nu o sa scoti tot ce poti din diful ala...Mai bine iti iei p-audio si apoi cand mai ai bani iei alt amplif, decat sa faci niste boxe naspa Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 mai bine iti iei pe ala si faci o boxa ca lumea si de amplif faci rost mai incolo..merge si ala de 100 numai ca nu o sa poti scoate tot ce poti din dif Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Si inca ceva daca poate cineva sa imi spuna.Cum face cand paraie o boxa sau eu stiu amplificatorul?Va referiti cumva la acel zgomot pe care il face basul cand nu mai duce (bate prea tare)?Daca e asa pot sa mai scot dim bas,NU?multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 incepe sa distorsioneze sa nu se mai auda clar , sa faca in toate felurile ... normal ca poti sa iei din bas ... si atunci poti sa mai urci in volum ... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 cand limiteaza amplificatorul deobicei se aude un fosnet gen hartie rupta, f suparator la urechi, sunetul e de frecventa mai mare (mai acut) decat sunetul original care il scoate curat, fara distorsiuni, si daca exagerezi rau de tot atunci o sa auzi ca niste pocnituriDiful cand distorsioneaza incepe sa sune ciudat..nu prea am cum sa iti explic...dar is niste scheme extrem de simple cu detector de distorsiuni cauzate de limitare... si acolo o sa vezi ca se aprinde ledul si o sa dai mai incet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum