Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut cd4059

florinnn22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

3

• florinnn22

3

• nelu F

1

• vio2007

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

chiar daca ai sanse sa faci vreun radio cu acel counter/divider programabil tot nu aveai de ce sa postezi aici, deci atentie pe viitor .Se gaseste la firma din baneru de sus, anume la Capodimonte alias Metrafo, daca introduci in functia lor de cautare 4059 vei gasi ceea ce cauti, sa nu scri cu "CD" in fata ca nu va gasi, costa pe la 12-13 lei .

Link spre comentariu

in primul rand este un integra pentru sinteza de frecventa nu pentru radio receptor banuiesc ca ai vrut sa spui.iar din cate vad eu aici scrie radioamatori.iar inainte sa raspundeti uitativa bine la ce scrie pe site-urile de la firme.inainte sa postez am luat toat maica domnului la picior inclusiv comet, foarte amabile erau cei de la vitacom, imi aduceau 20buc minim, altfel, iar in ceea ce priveste hi-end zi si mie cum ai gasit tu cd 4059 frate ca am incerca si cu 4059 si cu cd in fata la cautare si spune ca nu e nici un produs.

Link spre comentariu

Sfatul era asa: "Se gaseste la firma din baneru de sus, anume la Capodimonte alias Metrafo, daca introduci in functia lor de cautare 4059 vei gasi ceea ce cauti, sa nu scri cu "CD" in fata ca nu va gasi, costa pe la 12-13 lei ." Vezi ca ai gresit banner-ul.

Link spre comentariu

nu fi artagos ca nu ai niciun drept, pe forumul asta gasesti si "Magazine cu piese", "Cumparari" sau "Componente, documentatie si scheme" . "sinteza de frecventa nu pentru radio receptor" este doar una din aplicatiile acelui integrat, integratul este un singur lucru, ceea ce scrie in datasheet - Programmable divide by "N" counter; de magazin no coment ca nush unde ai citit de hi-end .

Link spre comentariu

tot nu aveai de ce sa postezi aici, deci atentie pe viitor

Asta a deranjat cel mai mult.XAN77 esti cumva moderator la sectiunea asta si nu stim noi?Piesa respectiva are legatura cu radioamatorismul si cred ca a intrebat corect, iar daca cineva crede ca nu e asa, atunci inseamna ca mai mult de jumatate din titlurile de la sectiunea ''Radioamatorism'' ar trebui mutate la sectiunea "Componente, documentatie si scheme".Eu zic sa nu dam dovada de exces de zel, ci mai bine sa ne ajutam semenii.
Link spre comentariu

:smt003 :smt003 dap, l-am ajutat, i-am zis exact unde se gaseste si pretul, dar nu a inteles si ma ia si de piept :smt003 , nu sunt eu niciun moderator dar nici tu deci nu are sens sa discutam, sa se ia vreun sef de ce miam permis eu nu alti "zice ca-i mester". Eu am interpretat cererea initiala "poate sa-mi spuna si mie cineva unde gasesc cd4059 sau un echivalent al lui " ca o cerere de componenta sau un echivalent conform datasheet, integratul e un CMOS din seria 4000, nu are legatura cu o aplicatie anume, pe mine ma deranjat ca tipu a accentuat ce reprezinta acel integrat : sinteza tralala, asta este pentru el, in datasheet scrie altceva si atata timp cat nu a specificat la cel va folosi, eu nu sunt mamaomida sa stiu, dar ce sens are cearta, eu unu reunosc ca sunt cam plictisit si cum pe forumu asta cam bate vantu, nu am avut unde posta, dar, repet, i-am zis exact ce a intrebat, nu inlocuitor ci unde se gaseste, si am verificat inainte evident .

Link spre comentariu

cei drept l-am cautat si la capodimonte dra am scris cd 4059 la cautare.iar ca sa cumperi de la capodimonte comanda minima trebuie sa fie 1mil fara tva, deja la bani astia ma gandesc la un dds. iar la e-piese il gaseste cand il cauti, in schimb cand dai pe sectiunea verifica daca e disponibil spune ca piesa respectiva este inexistenta parca. la vitacom trebuie sa cumperi minim 20 ca sa-ti aduca. adica inainte sa postez m-am documentat temeinic cu exceptia lu capodimonte care mi-a scapat.apropo sunt curios unde ai vazut scheme de radio cu acest integrat fiind folosit si la altceva decat sinteza.va multumesc pentru ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări