Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Desfiletat prelungire alamă la conectorul dublu pentru baterie

trasorv

Postări Recomandate

Dacă are PPR în perete foarte probabil nu va scăpa de spart/tăiat gresia....varianta cu extractorul de nipluri e bună la ţevi metalice, la PPR se va roti inserţia din plastic şi adio arme..

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• trasorv

15

• valivoi

11

• doru3160

5

• mac01

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 11 ore, valivoi a spus:

Extractor nipluri.

Dezactivate: Nipple extractor - extractor nipluri Cluj-Napoca • OLX.ro

Cum funcționează ? Cel care a înfiletat prelungirea aia a strâns-o cu spirit de răspundere,  poate desfileta extractorul ăsta ceva strâns tare  ?

Editat de trasorv
Link spre comentariu

E un singur mod de a afla. Cu extractorul de șuruburi cu siguranță poți trage la cheie pana cedează îmbinarea. Nu se face nici un filet, piesa se intepeneste pe conicitatea extractorului. La un moment dat, ceva va ceda acolo. Dacă trebuie musai sa demontezi, merita încercată și una din variante pana sa spargi faianța.

Link spre comentariu

De ce ziceau instalatorii batrani ca instalatia de apa la vedere e urata da sfanta?!!In cel mai rau caz nu se sparge decat o placa de faianta si se inlocuieste usor.Singura problema e sa ai cu ce s-o inlocuiesti!...

Link spre comentariu

Decat sa dai bani pe extractor si pe alte scule, mai bine infiletezi o alta piesa cu poxipol...o piesa veche care nu mai trebuie.

Lasi o zi sa se intareasca bine si apoi merge desfacut. 

Editat de mac01
Link spre comentariu

Și sa vezi belea ca dacă cedează lipitura, ai pierdut o zi degeaba. Îți piere tot cheful de treabă. Nu e gaura-n cer la cât costa o porcărie din aia, și odată cumpărată o ai o viață, mai faci un bine și la vecina când e nevoie. :rade:

Link spre comentariu
Acum 2 ore, doru3160 a spus:

Și sa vezi belea ca dacă cedează lipitura, ai pierdut o zi degeaba. Îți piere tot cheful de treabă. Nu e gaura-n cer la cât costa o porcărie din aia, și odată cumpărată o ai o viață, mai faci un bine și la vecina când e nevoie. :rade:

E foarte adevărat, dar nu am văzut pe net (mă refer la cel cu mâner postat de @valivoi) și m-ar fi interesat mai mult la Brico sau Dedeman 

Editat de trasorv
Link spre comentariu
Acum 22 ore, merck a spus:

Exista:

12094.jpg

sau 

armour-line-specialty-plumbing-tools-rp7

aici ai si denumirea:

maxresdefault.jpg

61xay-NNqIL._AC_SY355_.jpg

Par grozave dar nu le-am găsit în țară, doar pe site-uri externe ...

Editat de trasorv
Link spre comentariu

Ar merita sacrificat un burghiu in trepte ,burghiul in trepte agata daca e rasucit spre dreapta,se polizeaza treptele sa devina con se schimba unghiul de atac spre stanga, se fac 4-6-8 muchii ca sa agate cand e rasucita spre stanga, mai ales ca se spune ca sunt din HSS deci nu e chiar fier mort plus ca, eu luasem pe la Lidl set de 3 vreo 35 lei, la magazinele cu pretentii cer mai mult pe ele.

Burghiu ,Freza conica metal in trepte 4mm- 42 mm

Editat de valivoi
Link spre comentariu

E posibil să nu mai găsească uşor o placă de faianţă ca cea spartă, mai ales dacă nu e alb simplu, ci cu modele şi culori...aci e beleaua.Dacă e albă, e simplu dar nu toţi au alb în baie...

Link spre comentariu

De asta este bine sa pui deoparte citeva placi de rezerva pt cind trebuie facute reparatii.

O ideie: se infileteaza o piesa de sacrificiu iar apoi se da o gaura din lateral prin ambele piese in care se fixeaza un stift metalir/surub autoforant, surub normal daca se fileteaza gaura , etc. Fiind din alama gaurirea este usoara.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, validae a spus:

E posibil să nu mai găsească uşor o placă de faianţă ca cea spartă, mai ales dacă nu e alb simplu, ci cu modele şi culori...aci e beleaua.Dacă e albă, e simplu dar nu toţi au alb în baie...

Din fericire mai am destule plăci de faianță, dar chiar și așa nu e greu de dat jos placa cât este de îndepărtat adezivul întărit și fără să deteriorezi și plăcile alăturate.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări