morarul Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Acum 24 minute, valivoi a spus: Ori eu sunt batut in cap ori nu inteleg,daca vreti sa prelungiti filetul ce va impiedica sa mai puneti o piesa in cea care o aveti deja in perete de ce vreti sa o scoateti neaparat din perete? Probabil ceva filet stricat sau piesă fisurată. Dumnealui ştie mai bine, şi ne poate lumina. Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Acum 31 minute, valivoi a spus: Ori eu sunt batut in cap ori nu inteleg,daca vreti sa prelungiti filetul ce va impiedica sa mai puneti o piesa in cea care o aveti deja in perete de ce vreti sa o scoateti neaparat din perete? Nu contează de ce vreau să o scot, eu întreb cum pot să o scot Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Ok, se poate incerca lipirea cu un adeziv puternic o piulita prelungitor in interiorul piesei si dupa intarire se desfileteaza. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) Vezi bree ca prelungirea aia are cap de imbus in interior. Ce naiba...cum crezi ca a strans-o instalatorul? Doar n-o strangea cu mops-ul de tevi...o randalina si ii strica aspectul nichelat. Priveste in interiorul ei si ai sa vezi gaura cu 5 laturi pentru imbus. Editat Decembrie 22, 2020 de mac01 Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Sunt si fara inbus si da, se strange cu mopsul el direct sau altul de sacrificiu infiletat in el fara material de etansare. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) Toate astea nichelate sunt cu imbus...nu trebuie sa cumperi doua ca sa sacrifici unul si sa-l arunci la gunoi. Eu n-am vazut niciunul nichelat fara imbus in interior. Astea nichelate sunt ornamentale...sa dea bine...nu se pune mops-ul pe ele. Editat Decembrie 22, 2020 de mac01 Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) La cel din poza care nu se vede imbus-ul ...il are in capul celalalt...la intrare. Editat Decembrie 22, 2020 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Acum 25 minute, mac01 a spus: Priveste in interiorul ei si ai sa vezi gaura cu 5 laturi pentru imbus. Sa zicem 6... Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Am lucrat de multe ori cu ele, unele nu au gaura de imbus. Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) Acum 20 minute, mac01 a spus: La cel din poza care nu se vede imbus-ul ...il are in capul celalalt...la intrare. Nu are niciun imbus, a fost înfiletat cu excentricul dar nefiind cum trebuie, este necesar să îl scot .....iar aici intervine dificultatea. Editat Decembrie 22, 2020 de trasorv Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) Extractor șuruburi. Vezi pe net dacă te mulțumește. Editat Decembrie 22, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Extractor nipluri. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Nu am folosit asa ceva, ma refer la extractor de nipluri, dar judecând după pocnitura din momentul deblocării, ma îndoiesc sa meargă în toate cazurile. Și cu extractor am mai pățit ca umfla restul de piesa ce trebuia desfiletat dar în general nu am avut rateuri, adică a meritat sa le cumpăr, chiar dacă le folosesc rar. Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 23, 2020 Partajează Postat Decembrie 23, 2020 grija mare ce metoda alegi si ce forta folosesti ca sa scoti piesa de acolo, pentru ca exista riscul sa scoti o scoti cu tot cu insertia de metal din ppr, daca ai asa ceva in perete si atunci vei avea mult mai mult de lucru.... ti-o spune unul patit..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum