Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Desfiletat prelungire alamă la conectorul dublu pentru baterie

trasorv

Postări Recomandate

Acum 24 minute, valivoi a spus:

Ori eu sunt batut in cap ori nu inteleg,daca vreti sa prelungiti filetul ce va impiedica sa mai puneti o piesa in cea care o aveti deja in perete de ce vreti sa o scoateti neaparat din perete?

Probabil ceva filet stricat sau piesă fisurată.

Dumnealui ştie mai bine, şi ne poate lumina.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• trasorv

15

• valivoi

11

• doru3160

5

• mac01

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 31 minute, valivoi a spus:

Ori eu sunt batut in cap ori nu inteleg,daca vreti sa prelungiti filetul ce va impiedica sa mai puneti o piesa in cea care o aveti deja in perete de ce vreti sa o scoateti neaparat din perete?

Nu contează de ce vreau să o scot, eu întreb cum pot să o scot 

Link spre comentariu

Vezi bree ca prelungirea aia are cap de imbus in interior.

Ce naiba...cum crezi ca a strans-o instalatorul? Doar n-o strangea cu mops-ul de tevi...o randalina si ii strica aspectul nichelat.

Priveste in interiorul ei si ai sa vezi gaura cu 5 laturi pentru imbus.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Toate astea nichelate sunt cu imbus...nu trebuie sa cumperi doua ca sa sacrifici unul si sa-l arunci la gunoi.

Eu n-am vazut niciunul nichelat fara imbus in interior. Astea nichelate sunt ornamentale...sa dea bine...nu se pune mops-ul pe ele.

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 20 minute, mac01 a spus:

La cel din poza care nu se vede imbus-ul ...il are in capul celalalt...la intrare. 

Nu are niciun imbus, a fost înfiletat cu excentricul dar nefiind cum trebuie, este necesar să îl scot .....iar aici intervine dificultatea.

Editat de trasorv
Link spre comentariu

Nu am folosit asa ceva, ma refer la extractor de nipluri, dar judecând după pocnitura din momentul deblocării, ma îndoiesc sa meargă în toate cazurile. Și cu extractor am mai pățit ca umfla restul de piesa ce trebuia desfiletat dar în general nu am avut rateuri, adică a meritat sa le cumpăr, chiar dacă le folosesc rar.

Link spre comentariu

grija mare ce metoda alegi si ce forta folosesti ca sa scoti piesa de acolo,

pentru ca exista riscul sa scoti o scoti cu tot cu insertia de metal din ppr, daca ai asa ceva in perete

si atunci vei avea mult mai mult de lucru....

ti-o spune unul patit.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări