Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Harman kardon onyx studio 6

Vicecristi

Postări Recomandate

Salutare, am achiziționat de curând un harma kardon onyx studio 6 și când bateria nu mai are foarte multa viata începe sa distorsioneze puțin basul. Dacă în momentul acela o conectez la curent acea distorsiune dispare sau dacă o las mai mult la încărcat. Este normal sau ar trebui sa o trimit la garanție? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Alin_cj

2

• Vicecristi

2

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

Ce limitator să mai aibă, când bateria e aproape ,,moartă,, şi nu mai asigură curentul de vârf cerut de başi ? Poate să taie de tot alimentarea ca să nu moară de tot bateria....

Link spre comentariu

Adică limitează nivelul audio dat de amplificator, să poată bateria susţine consumul şi când e aproape descărcată.Pentru aceste cazuri era mai bine ca producătorul să fi pus un indicator de baterie descărcată.Fiindcă în lipsa lui, cei mai mulţi trag de boxe până omoară la propriu bateriile...

Link spre comentariu
22 hours ago, Alin_cj said:

Cum ce limitator? Limitator ca sa nu intre in clipping si sa distorsioneze. Am doua boxe portabile. Nici una nu distorsioneaza cand sunt aproape descarcate...

Harman kardon onyx studio 6 sau alt model? 

Link spre comentariu
On 12/23/2020 at 10:34 AM, validae said:

Fiindcă în lipsa lui, cei mai mulţi trag de boxe până omoară la propriu bateriile...

Greu de crezut sa fie asa. Eu am un JBL si se opreste singur, dupa ce clipeste in nestire LED-ul rosu de n-ai cum sa nu-l vezi. Nu cred sa aiba o conceptie incat sa omoare bateriile. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări