Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intalnire Lampari Siliconisti - Constanta - Anual

Haralambie

Postări Recomandate

Ridic o intrebare daca ar fi persoane interesate de o intalnire anuala sau bi-anuala in Constanta.

Sala de auditie va fi o incapere mare, de care pot beneficia un weekend. Suprafata este de peste 150mp cu 4m inaltime si suficienta lumina naturala.

Ma gandesc ca pe perioada verii ar fi mai multi interesati, in perioada concendiilor.

Momentan nu stiu ce cazare exista in zona, iar recomandari nu pot face, dar pot studia putin si acest aspect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Haralambie

2

• -Atlas-

2

• fcon

1

• merck

1

Top autori în acest subiect

Ca idee, tot ce inseamna socializare/auditii/schimb de experienta ar trebui, teoretic, sa conteze enorm in comunitatea constructorilor DIY de echipamente audio.

Fiecare dintre noi are cunostinte si prieteni in diverse orase ale tarii si banuiesc ca ocazii de acest fel n-ar trebui ratate.

Eu visez la asemenea intalniri de ani de zile; va rog sa contati pe mine!

Link spre comentariu

Buna

Problema este distanta.

Eu de mult ma pregatesc sa-l vizitez pe Viorel la el la cazemata,dar am nevoie de 2 zile doar pe drum.

La Constanta e si mai greu.

Daca s-ar gasi ceva la mijlocul distantei ar fi perfect.

Problema este cum spune colegul Haralambie sala de auditie.e greu sa gasesti locul potrivit.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 9 ore, Haralambie a spus:

Ridic o intrebare daca ar fi persoane interesate de o intalnire anuala sau bi-anuala in Constanta.

Sala de auditie va fi o incapere mare, de care pot beneficia un weekend. Suprafata este de peste 150mp cu 4m inaltime si suficienta lumina naturala.

Ma gandesc ca pe perioada verii ar fi mai multi interesati, in perioada concendiilor.

Momentan nu stiu ce cazare exista in zona, iar recomandari nu pot face, dar pot studia putin si acest aspect.

Eu as veni, mai pot lua cu mine încă 10 15 bucureșteni, îmi pun mașinile la dispoziție. 

Fără pic de hate, nu cred câ se poate asculta ceva în 150mp și 4m înălțime fără un tratament acustic minim. 

Până la urmă socializarea rămâne cea mai importantă. 

Chiar acum, viobio a spus:

Eu as veni, mai pot lua cu mine încă 10 15 bucureșteni, îmi pun mașinile la dispoziție cu șoferi sau fără. 

Fără pic de hate, nu cred câ se poate asculta ceva în 150mp și 4m înălțime fără un tratament acustic minim. 

Până la urmă socializarea rămâne cea mai importantă. 

Link spre comentariu
Acum 21 ore, -Atlas- a spus:

Mai am 1,5 ani pana la pensie:rade:.

Apoi discutam altfel.

Nu fii așa de sigur, eu sunt pensionar dar parca tot nu ajunge timpul. E drept ca născut in Ardeal (aproape de Dej, la Ilva-Mica), după ceva ani de chin la bloc in București am o gospodărie cu care m-am cam întins, vie, livada, afumătoare care scoate fum acum cand scriu, păsări, un purcel in coteț lipsește sa fie ca in copilarie.

Ma înscriu si eu la un drum la mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări