Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de camp magnetic rotativ (RMF generator) - experimental

st1

Postări Recomandate

St1.Eu nu te critic.Ti-am atras atentia ca nu ti-ai explicitat bine topicul.

Puteai sa incepi cu:" am realizat dispozitivul X pentru studiul efectului"...bla,bla,etc.Fata de alte dispozitive are avantaje,dezavantaje,etc,etc.Si continuai cu prezentarea condensat(!) a unor date din cercetari.

E o ruptura intre prezentarea dispozitivului,nerecomandat (sic!) pentru experimentare si prezentarea unor cercetari stiintifice.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• st1

11

• validae

7

• Mircea

5

• BRANCA

4

Top autori în acest subiect

13 hours ago, BRANCA said:

St1.Eu nu te critic.Ti-am atras atentia ca nu ti-ai explicitat bine topicul.

Puteai sa incepi cu:" am realizat dispozitivul X pentru studiul efectului"...bla,bla,etc.Fata de alte dispozitive are avantaje,dezavantaje,etc,etc.Si continuai cu prezentarea condensat(!) a unor date din cercetari.

E o ruptura intre prezentarea dispozitivului,nerecomandat (sic!) pentru experimentare si prezentarea unor cercetari stiintifice.

Am inteles ideea, dar eu niciodata nu sustin eu sunt, eu am facut, am realizat, am dres (cred ca asta facea tovarasu' si iata ca Romania nu e Norvegia - ar trebui sa ne laudam mai putin si sa facem mai multe noi ca popor ) , nu am cautat niciodata laurii sau scopul financiar in nici unul dintre proiectele mele am dat share la ce am considerat  ca are potential si poate fi dezvoltat,implementat sau cercetat ( ex. "vehiculul" electric DiY all-terrain pentru zonele rurale )  si cam atat. Mai mult de atat fac totul sub anonimat (nu am nimic de demonastrat nimanui si sunt capabil de a purta  o discutie civilizata dar urasc ironia romaneasca)

S.t.

Editat de st1
Link spre comentariu

Poate si pentru ca sub acoperirea anonimatului se pot spune multe chestii glumete fara consecinte? 

Hai sa o lasam la categoria improvizatii de vacanta si sa ne concentram pe ce conteaza acum: suntem sanatosi, in familie si ne uitam cu speranta la un an 2021 mai bun decat 2020. Asa sa ne ajute Dumnezeu! 

PS: Trotinetele alea electrice chiar sunt cool! 

Link spre comentariu

@Mircea

Sarbatori fericite @Mircea ! glumitele sunt doar raspuns la alte glumite, nu are legatura cu anonimatul , nu fac nimic ilegal. Nu sunt genul care sa se ascunda de consecinte. 

Improvizatia este mama esecului. Daca era improvizatie de vacanta ( si inca una cu abatere mare)  probabil ca acum nu mai eram pe aici dupa 5 ani, dar nu se stie niciodata :))) te tin la curent inca nu s-a terminat "meciul" (referire la eu vs x device) . Daca " ma curat" mai devreme in chinuri,  ai avut perfecta dreptate :  improvizatii de vacanta :)), eu pariez pe mine tu poti mentine pariul tau.

Multumesc pentru gandurile bune @Mircea !

Sarbatori fericite tuturor !

S.t.

Editat de st1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări