Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de camp magnetic rotativ (RMF generator) - experimental

st1

Postări Recomandate

Maxima cu nebunul este din intelepciunea populara. Nu trebuie luata cuvant cu cuvant, ci inteles mesajul ei.

Dvs prezentati ceva facut si indemnati cercetatorii sa dovedeasca ce credeti dvs ca s-ar putea face.

Nu citesc postari atat de lungi, deci nu am ce sa raspund.

Ceea ce stiu este ca tot ce a fost util omenirii, indiferent de cum s-a argumentat, a fost cercetat si pus in practica.

Ceea ce indemnati dvs este in cercetare de foarte multa vreme. Faptul ca nu e pus in practica poate insemna multe: nu s-a atins nivelul de eficienta dorit/sperat, nu se poate realiza practic cu tehnologia actuala sau, pur si simplu, nu se inteleg fenomenele, inca se sapa.

Lucrez intr-un domeniu cu multa inovatie. Iar rezultatele inovatiilor se vad in viata tuturor de multe decenii. Deci, ma astept ca orice inovatie sa duca la ceva practic, util si folosibil. Dvs sunteti la stadiul de improvizatii cu piese din recuperari. Dar cititi multa teorie si abstracturi/white paper ale unor echipe de aspiranti la titlul de doctor. Din pacate, multe universitati sunt doar tiparnite de titluri de doctori. Ponderea intre studii de doctorat si realizari folosibile este net in favoarea "studiilor".

Sa nu mi-o luati ca critica, cercetarea trebuie facuta. Dar in anul 2020 nu ramanem inca la stadiul de cercetari cu montaje din piese de jucarii. 

PS: Pentru informatia dvs: acum decenii, modelistii modificau motoare de HDD cu magneti cat sa le mareasca puterea si sa ramana usoare. Vorbim de 30k rpm si elici de avioane de 20cm in lungime. Credeti ca era usor de echilibrat? Credeti ca erau accelerometre sa masoare vibratiile si sa ajusteze? Dar se realizau.

Spor la treaba!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• st1

11

• validae

7

• Mircea

5

• BRANCA

4

Top autori în acest subiect

Sunt peste 100 de ani de cand Dr.Royal Rife a descoperit influenta campurilor electromagnetice asupra virusurilor si bacteriilor. Si, paradoxal, folosea un generator cu descarcari in plasma...nu un motoras cu magneti. In plus generatorul Rife are posibilitatea de reglaj precis  a frecventei si puterii emise. Deci..nimic nou sub soare.

Link spre comentariu

@Mr. Mircea. Ma bucur ca putem purta o discutie civilizata, apreciez diplomatia de care dati dovada ca sa evitati raspunsul intrebarii capcana, ceea ce denota ca sunteti o persoana foarte inteligenta - chiar daca ii puneti in umbra pe toti cei din cercetare "aspiranti" (Faraday avea 6 clase ) , eu chiar am citit toata postarea dumneavoastra. E clar ca sunteti un om cu care se poate discuta si ca aveti si cativa "fani"  pe aici. Sa inteleg ca inovatiile dumneavoastra sunt in domeniul....Chiar credeti ca totul a fost pus in practica ?

Adevarat, putem contracta o firma care sa realizeze un device pentru cercetare si sa ceara pe el cat costa o bordura in Bucuresti.

Inainte sa dam cu noroi in universitatile din strainatate, am vazut ca mai nou la Politehnica se intra pe baza notei obtinute la Bacalaureat.Probabil profesorii au nevoie de studenti, poate gresesc....

Mai avem de lamuriit un aspect dupa care putem purta discutii civilizate : " Cum e domne' treaba cu superglue-ul " ?

S.T.

Editat de st1
Link spre comentariu

Nu se intră la Poli (doar) pe baza notei de la bac.Se ia şi aia în calcul...e o mică mare diferenţă, fiindcă tot examenul e baza.Adică dacă ai terminat bacul cu 10 şi la examen iei 5 nu intri la Poli....însă treaba cu nevoia de studenţi e clară, nicio universitate nu spune că reduce numărul de studenţi, că profesorii trebuie plătiţi.Totuşi, cel puţin trei sferturi din cei care termină Politehnica nu vor profesa la un nivel înalt, probabil vor plimba nişte foi prin firme obscure, iar foarte puţini vor face performanţă....mă rog, e ca-n chestia cu distribuţia aia numită ,,Clopotul lui Gauss,,.

Vorbind strict la subiect, am citit odată ce scria un american despre experimentul cu un mic generator  ELF pe care l-a făcut pe un câine ce avea atacuri de apoplexie.După ce i-a pus la zgardă un mic generator din ăsta, atacurile au încetat.Asta ca dovadă că efectul era adevărat, câinele nu avea cum să aibă Placebo...deci efectele există, dar se cunosc puţine lucruri despre ele.Repet, nu sunt un om ce respinge o idee ,,din start,, ci unul care se documentează despre orice.De aceea v-am întrebat serios dacă aţi experimentat personal vreun efect şi cam despre ce era vorba.Adică dacă aţi observat vreo ameliorare a vreunei afecţiuni locale, gen reumatism, sinuzită, etc. Chestiile astea sunt dificil de probat, fiind nevoie de un lot mai mare de subiecţi, unii primind Placebo, ca să nu existe suspiciuni.De aceea testele pe animale sunt mai rapid de verificat, că animalul nu ştie ce-i faci, reacţionează doar la efecte, dacă sunt...

Editat de validae
Link spre comentariu

St1.Eu am spus ca problema nu este bine pusa si nici bine explicata.

Ca exista efecte magnetice asupra omului sau bacteriilor nu contesta nimeni.Dar care e scopul topicului?Sa se prezinte un dispozitiv nou,o inovatie sau inventie,sa-i zic?Sau sa se indemne eventual userii la experimente colayerale?

Eu vad ca nimic nu e nou,privind principiul de functionare al dispozitivului.Privitor la "capabilitatea" acestuia am pus intrebarea cu ce este comparat.

Altfel nu vad decat o insiruire de studii efectuate in laboratoare,de catre cercetatori...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, validae a spus:

De aceea testele pe animale sunt mai rapid de verificat, că animalul nu ştie ce-i faci, reacţionează doar la efecte, dacă sunt...

Asa credem noi. dar daca stie?

Link spre comentariu

Vom incerca sa lamurim toate aspectele in aceasta postare care au ramas nelamurite. TOATE, nu lasam nimic nelamurit, aproape nimic......

1. Lamurire examen UPB

https://stirileprotv.ro/educatie/politehnica-bucuresti-renunta-in-premiera-la-concursul-de-admitere-din-cauza-covid-19.html . 

Au rezolvat problema folosind tehnologia aceea de care povestea Domnul Mircea (ref. UPB) , iar laboratoarele UPB, platformele de lucru si serverele UPB folosesc tehnologie de ultima generatie si nu sunt afectate de nimic .

2. De ce am reactionat la superglue ? 

Am vazut ca a avut rabdare (ref. @Mr. Mircea ) cu tot felul de deviceuri FREE ENERGY, motoare , aparate magice care vindecau atentie " toate bolile " si alte "minunati" postate pe forum fara sa fie acid ( H2SO4 ) si sa fara foloseasca sintagme din popor si glume cu superglue, Iar cand a vazut proiectul meu propus spre cercetare cu niste linkuri in spate a inceput cu ironiile  pe care le-a luat dintr-un folclor romanesc cu toaleta in spatele curtii (avem dovada contemporana) , sunt totusi multumit ca nu a folosit o sintagma din "folclorul "Duras, Scorilo, Ziraxes..... si a mai spus printre randuri  : " Domne, eu sunt cel mai tare,  aia sunt niste novici cu niste titluri fabricate pe acolo in strainatate , pai voi stiti ce fac eu ? la ce proiecte in cercetare lucrez eu ?  nu gluma asta de pe vremea lui Aurel Vlaicu, Romania, a avut oameni destepti nu din astia de fabrica din gunoaie, Succes cu proiectul  asta !"  

Dar, a avut si o parte unde a folosit diplomatia si acolo am apreciat inteligenta dansului.

Caz ipotetic : 

Mr. M. cu ajutorul fanilor/studentilor realizeaza un device electronic  de camp magnetic rotativ, ca tot e asa simplu, care  eventual sa foloseasca intr-un final niste bobine in care sa injecteze eventual o putere mare, ca sa fie "treaba " - se cunosc efectele " foarte benefice "  ale radiatiei electromagnetice  , sa il testeze pe el ( nu pe fani nu pe studenti ) in fiecare zi timp de 5 ani, si pe urma daca nu apar efecte adverse si reuseste sa il asocieze cu studii inrudite sa il propuna spre cercetare pe cheltuiala dansului (ref. device ) ca nu e mare chestie.

Apoi il posteaza pe un forum, unde sunt oameni care au capacitatea de a intelege partea constructiva a deviceului  in speranta ca va fi citit si de cineva din aria de interes. 

La final  apar eu cu niste sintagme din Mesopotamia - leaganul civilizatiei - si plusez cu o gluma contemporana legata de o ancora chimica,  spunand ca puteam sa fac asta mult mai simplu fara sa folosesc tehnologie antica din gunoi, ca eu am toate titlurile nu ca cei din linkurile acelea care au vrut sa se afirme si si-au cumparat eventual diplomele, ca de "afara " nu se face scoala, ci doar in Romania, ca lucrez pentru DARPA si va spun eu cum sta treaba. Succes !  

3. Scopul : Indemnarea catre cercetare in aceasta arie, asa cum a mai fost precizat, prezentand o varianta simpla de start-up, sfera magnetica de 26 mm neo ca rotor al generatorului.

39036

Utilitatea practica : ramane de vazut, putem discuta despre utilitate abia dupa cercetare

Am mai mentionat ca NU indemn membrii forumului sa incerce in plan personal. Am postat aici pentru ca sunt oameni care inteleg partea constructiva si chiar mai mult, in speranta ca va ajunge din acest loc si la cei din zona de cercetare . Am vazut ca exista rubrica.

Discutie cu userii : parte constructiva, radiatie neionizata, aducerea la cunostinta despre cercetarea in domeniu rmf despre care unii deja stiau, nimic nou.

4. Dr. Royal Rife - cunosc, din pacate.... Afirmațiile lui Rife despre raza fasciculului său nu au putut fi reproduse în mod independent și au fost discreditate de cercetători independenți în anii 1950. Daca nu poate fi reprodus ......

5. Domnule Validae, va dati seama ca nu pot face afirmatii, am sugerat ca ar avea efect analgezic pentru inceput. Domnul Mircea a avut acea reactie doar cand a vazut deviceul, abia asteapta un subiect de acest gen. 

Sa lasam cercetatorii sa se pronunte, daca se vor pronunta.  

Sunteti foarte bine documentat in ceea ce priveste cercetarea. 

Am vazut ca a aparut un studiu  despre un PEMF, in contextul COVID 19 

Concluziile: 

"PEMFs have been shown to have multiple supportive antiinfective and immune supportive actions in the body and may be used as an adjunctive therapy pre-infection, during early infection and facilitating recovery after infection." 

" Coronavirus, Immunity and Use of Pulsed Electromagnetic Fields (PEMF’s) " 

Medical Director, PEMF Training Academy, 1001 Cromwell Bridge Rd, #312, Towson, MD 21286, Tel: 866-455-7688. * Correspondence: William Pawluk, Medical Director, PEMF Training Academy, 1001 Cromwell Bridge Rd, #312, Towson, MD 21286, Tel: 866- 455-7688. Received: 01 May 2020; Accepted: 24 May 2020 William Pawluk MD, MSc*

Editat de st1
Link spre comentariu

St1.Iar te contrazici.Intai spui ca pui dispozitivul "pentru cercetare" apoi spui ca NU indemni pe nimeni sa faca experimente!!Deci ce sa inteleg de aici?Ce sa discute userii forumului pe topicul asta?Despre cercetarile care se fac in lume?Sincer,sunt nelamurit.

Link spre comentariu
19 hours ago, st1 said:

TEST RMF cu o sfera neodym foarte mica, si un bec led  de 230 W 7W https://youtu.be/dA5YncN1mak 

Interesant mod de a il face sa isi bage piciorul in el de jogging pe iepurasul din reclama Duracell.
Nu vreau sa fiu acuzat de offtopic.
Dar acesta este un dispozitiv de consumat o baterie intr-un mod rapid si sigur.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Acela era probabil doar cu titlu demonstrativ faţă de calitatea magnetului folosit.Că destinaţia dispozitivului nu e nici să înlocuiască lanterne şi nici să electrocuteze oameni.

Link spre comentariu

Sa mi-o bag, s-a prins @st1ca nu sunt multumit de diploma mea de la UPB. De fapt, am doua obtinute la UPB ELTH si una obtinuta intr-o alta politehnica straineza. Nu stiu cum sa ascund mai bine diplomele românesti, de ciuda si de ruşine.

Important e sa miros usor şarlatania. Cand zic şarlatanie, ma gandesc la vanzatorii ambulanti cu sticlute colorate care "rezolva" orice boala, numai sa zici ce boala ai.

Mai stau pe aici sa vad cat timp ma mai musca de dos colegul prins cu ocaua mica. Dar mica rau! 

Link spre comentariu
6 hours ago, Mircea said:

Sa mi-o bag, s-a prins @st1ca nu sunt multumit de diploma mea de la UPB. 

Oo  @Mr. Mircea ce  cuvinte alese, acum vorbiti ca un om direct din mijlocul folclorului. Unde va sunt "titlurile" si diplomele ca nu se mai vad. Cred ca vreti sa va referiti la "snake oil " - Uleiul de șarpe este un eufemism pentru marketingul înșelător și frauda în domeniul sănătății. Se referă la uleiul mineral pe bază de petrol sau „uleiul de șarpe” (puncteaza bine @vlad sa ii dai un "mega like "ca vorbeste frumos Don" Profesor ) doar ca nu prea il mai ajuta dictionarul, daca o tine asa poate ajunge chiar decan sau cine stie parlamentar (pentru ca important nu e cate clase ai important e sa ai "S clase", iar don profesor a demonstrat ca are scoala vietii ), care o are toti baietii ....

Iar referirea pe care o faceti la Alexandru Ioan Cuza sa nu uitati ca a fost "matrasit" ( ca tot va plac  exprimarile ) de monstruasa coalitie (I.C. Btatianu, Dinicu Golescu si alti "smecheri") a vrut sa faca ceva bun dar nu a avut loc de cei care le stiau pe toate si dadeau pe dinafara (I.C.B a plecat cu trasura in strainatate sa caute pe altcineva si a stat cu ochii pe A.I.C sa nu faca o smecherie Domne ) si acum suntem aici.....

E o conspiratie, sigur e o schema clar, ramaneti cu noi Don' Profesor nu vrem sa profite cineva de naivitatea oamenilor , eu cred ca membrii forumului sunt destul de maturi sa se descurce si singuri ,dar ma rog e bine ca sunteti dumneavoastra prin zona. Extraterestrii, vaticanul, serviciile, e bine Don Profesor ca l-ati prins domne pe infractori altfel nu stim ce ne faceam.

Nu uitati cine a inceput.....Don' Profesor ca va vad agitat si vorbiti din ce in ce mai urat.

Sa revenim :

Domnul Validae a inteles tot, de la bun inceput, inclusiv destinatia.

Am avut acordul de la compania Duracell pentru acel videoclip pentru folosirea acumulatorului de 1.2 V, era demonstrativ, cea mai mica sfera neo. , iar alaturi in postare mai era si videoclipul cu busola care a fost scos din context, la remarca de mai devreme.

@BRANCA am explicat cam tot, cu ce ma contrazic ?

de mai sus : "

Am mai mentionat ca NU indemn membrii forumului sa incerce in plan personal. Am postat aici pentru ca sunt oameni care inteleg partea constructiva si chiar mai mult, in speranta ca va ajunge din acest loc si la cei din zona de cercetare . Am vazut ca exista rubrica.

Discutie cu userii : parte constructiva, radiatie neionizata, aducerea la cunostinta despre cercetarea in domeniu rmf despre care unii deja stiau, nimic nou." 

S.t.

Editat de st1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări