Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv 32 NEI 4505

EMIL ARDELEANU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EMIL ARDELEANU

2

• dan-a2

1

• validae

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Trebuie rescrisă memoria, mai departe te descurci ? Dacă citeai Regulamentul, vedeai că înainte de a deschide un topic nou, verifici dacă nu mai există deja altele similare.E cam aiurea să întrebe o mie de inși același lucru și cineva să le explice de o mie de ori același lucru, nu ?

Editat de validae
Link spre comentariu
On 12/20/2020 at 7:52 PM, dan-a2 said:

Asa bine ca ati pus linkul, foarte frumos din partea dvs ! :aplauze, inseamna ca aveti mult de lucru, nu e de ajuns ca youtube a redus 50% munca depanatorilor Tv, acel tv putea fi reparat de un depanator oarecare si manca si el o paine pe vremurile astea de criza unde nu mai e de lucru.....

In momentul de fata ar trebui sa ne ajutam doar noi depanatori intre noi....cel care habar nu are de aceasta meserie si traieste din alta meserie, ar trebui indrumat spre un atelier de reparatii tv, asta daca respectivul nu e atat de destept sa gaseasca SINGUR rezolvarea in topicurile vechi.......

Daca as posta si eu aici pe forum toate metodele si trucurile descoperite personal de mine (in 15 ani de experimente pe ecrane) la remedierea ecranelor moderne, cu siguranta ca multi din alte orase care repara ecrane nu vor mai avea de lucru...isi repara omul acasa singur displayul ca a citit de-agata topicul de pe elforum gasit rapid cu GOOGLE....una peste alta LA MULTI ANI, TRAIASCA ELFORUM IN FRUNTE CU VASILE ADMIN SI TOTI COLEGI DEPANATORI CARE INCA MAI TRAIESC DIN MESERIA ASTA !!

OBS:

Pentru cine nu si-a dat inca seama, acum in momentul actual depanarea generala tv se rezuma la softuri si remedieri de ecrane, am postat si eu intrun timp niste rezolvari pentru anumite ecrane precum si multe softuri de china, vestel...etc, dar erau vremuri cand era de lucru, acum pe timpurile acestea nu mai trebuie dat din "casa" decat in privat la cei care merita si sunt de meserie...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări