Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd teletech

grasi

Postări Recomandate

Neata prieteni as vrea si eu sa stiu daca cineva sa lovit de acest defect am un lcd teletech cand bag antena se opreste intra in stby daca o scot merge nu se mai opreste ce as putea schimba ,eu am schimbat niste conzi din sursa care erau umflati

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grasi

6

• iuliantv

2

• yokoono

2

• cornel1962

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca nu ai descarcari la ,,masa,,  in tv ori in reteaua de cablu,nu vad rostul acestei postari,fara un model tv ,sursa............mb...

eu nu-mi explic cum sa schimbi condesatori ,sa ei ceva masuratori,si sa nu tii ce sursa ,,vestel,, ai avut in fata

ai 8 ani pe acest forum si nu stii ce detalii trebuie sa dai

chiar imi e mia de noii veniti,ce sant luati la ,,suturi,, 

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

La televizoarele vechi, hibride tranzistoare-lampi, erau montate, pe intrarea de antena, niste condensatoare de decuplare de 2,2n. Am gasit unul pus catre masa, in scurt. Proprietarul televizorului avea antena montata in gradinita casei, ancorata cu sarme de gardul gradinitei. Nu stia de ce vaca facea ca tot dracii cand trecea pe langa gard. In plus avea siguranta de la tablou foarte....buna. Si nici vaca nu avea reumatism.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, yokoono a spus:

La televizoarele vechi, hibride tranzistoare-lampi, erau montate, pe intrarea de antena, niste condensatoare de decuplare de 2,2n. Am gasit unul pus catre masa, in scurt. Proprietarul televizorului avea antena montata in gradinita casei, ancorata cu sarme de gardul gradinitei. Nu stia de ce vaca facea ca tot dracii cand trecea pe langa gard. In plus avea siguranta de la tablou foarte....buna. Si nici vaca nu avea reumatism.

sa vezi cum e sa tii manile in acelasi timp pe chasiul metalic din  2 asemenea tv-uri,un diana hibrid,si un snagov tranzistorizat ,care erau si bagate in priza,unul cred ca avea faza la chasis si celalalt nulul,ca altfel nu-mi explic de ce nu ma puteam dezlipi de ele,ma uitam la mama cum mor,si mama ,isi facea griji ca ,,cade unul din televizoare jos,norocul meu a fost ca a cazut,si i-am spus mamei,sa nu mai tipe la mine,cand sant bagat in priza,ca oricum nu o auzeam,eram tanar vreo 16-18 ani,inca nu eram prieten cu ,reteaua electrica

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări