Marele Savant Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Acum 19 minute, morarul a spus: Trag nădejde, ca soția şi copii, care mă vor precede sper, să arunce sau să doneze toate troacele adunate de-a lungul vieții, doar după ce nu voi mai fi în stare, măcar să mai sterg praful de pe ele. De ce ar fi obligati sa tina casa incurcata nu niste chestii inutile pentru ei? poate sotia se recasatoreste, noul sot crezi ca va dori la le aiba sub ochi? Stiu colegi de pasiune, care cu greu au obtinut dreptul de a lipi cite ceva in balcon sau pe un colt de masa in bucatarie, pentru ca locuinta arata ca un muzeu unde nu au voie cu ''troacele lor'', crezi ca in urma lor va mai ramine un surub sau un montaj care sa strice ''aspectul'' locuintei? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Acum 42 minute, morarul a spus: Rămîne regretul că noi îmbătrînim şi ne ducem, iar ,,troacele", rămîn la mila moştenitorilor. Scuze de lunga postare, se pare că m-a cuprins melancolia sărbătorilor, dar profitănd de acest moment vă urez sărbători fericite alături de cei dragi şi la mulți ani. Să fim sănătoşi şi să ne bucurăm de ceea ce avem, să trăim frumos pînă cînd firul vieții se termină! Eu cred ca tipul asta are dreptate (nu e o traducere grea) Acum 42 minute, morarul a spus: La mulți ani tuturor colegilor Elforum, şi romănilor în ajun de naşterea Domnului nostru Isus Hristos. Pentru că de fapt noi creştinii, asta sărbătorim naşterea celui ce a înviat. In fiecare an Se naste si Invie ajutandu-ne sa traim. Atei, rog abtineti-va! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 (editat) Acum 7 ore, fluffy37 a spus: Eu cred ca tipul asta are dreptate (nu e o traducere grea) In fiecare an Se naste si Invie ajutandu-ne sa traim. Atei, rog abtineti-va! Ai dreptate cu ultima parte(nu ca prima nu ar fi ok) Cât despre,, troacele,, mele (deși am câteva) ma doare-n cot ce se va face cu ele când eu voi fi plecat. Editat Decembrie 24, 2020 de validae litere Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Acum 2 ore, dan cod a spus: Ai dreptate cu ultima parte(nu ca prima nu ar fi ok) Cât despre,, toracele,, mele (deși am câteva) ma doare-n cot ce se va face cu ele când eu voi fi plecat. Eu aş dori să fiu îngropat cu sursa mea Rohde & Schwarz. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Fara gluma: puneti dorinta dvs in testament. Notarul are sa se ocupe sa o realizeze. Pana atunci, bucurati-va de sursa cat puteti! Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Acum 1 oră, alcon a spus: Eu aş dori să fiu îngropat cu sursa mea Rohde & Schwarz. Vrei sa plinga lumea pe bune?!? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 1 oră în urmă, Mircea a spus: Fara gluma: puneti dorinta dvs in testament. Notarul are sa se ocupe sa o realizeze. Am dubii mari ca asta intra in sarcina notarului! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 Nu stiu daca notarul este executantul/executorul testamentar, poate fi si un membru al familiei sau vecinul de la 2. Dar nu o sa caute el fieratania sa o puna in groapa, dar sigur va desemna pe cineva din familie sa o faca sau dupa cum scrie in testament. Executorul testamentar poate fi dat in judecata daca nu respecta ce s-a scris in ultima dorinta a decedatului. El trebuie sa faca raportul actiunilor si deciziilor luate dupa executarea testamentului. Nu sunt de meserie, nu stiu termenii corecti. Doar am vorbit cu un notar la intocmirea testamentului acum un deceniu. Memoria e de vina... Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 25, 2020 Partajează Postat Decembrie 25, 2020 Totusi e ziua de Craciun. Hai sa nu mai vorbim despre testamente, ingropaciuni, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate