Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Colegi care nu mai dau niciun semn de viaţă.Mai ştiţi ceva despre ei ?

validae

Postări Recomandate

Faker, romanul are o vorba: "Nu pleca ca de la o moara parasita". Gauss a anuntat ca va lipsi o perioada. Vax, nu a zis nimic. E drept ca a fost banat, dar si asa...

In conditiile de azi, baba, nebaba, tot iti scapa gindul si la ceva mai rau. Mai ales dupa ce a zis @RST

Vasile, Merck, multumiri! Gata, mi-a iesit!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

8

• validae

8

• icar

5

• RST

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu trebuie sa credeti tot ce spune bezmeticul de RST. Ala zice multe tâmpenii cand o ia pe ulei, si chiar mai multe cand e treaz. 

Totusi, in lipsa probelor contrarii, mi se pare complet aiurea sa anunti moartea unor colegi de forum si apoi sa te comporti ca si cum nimic nu s-a intamplat. E macabru si o dovada de lipsa de țigle pe casa. 

Faptul ca VAX a intrat in cont acum 2 saptamani zice multe. Banuiesc ca moderatorii au acces la accesarile recente (cum avem si noi in profil Recently used devices) , ce tip de computer (tel, PC), ce IP, locatie. Se poate vedea daca intra in mod repetitiv sau o data la 6 luni. 

Editat de Mircea
Link spre comentariu
10 minutes ago, Mircea said:

Faptul ca VAX a intrat in cont acum 2 saptamani zice multe. Banuiesc ca moderatorii au acces la accesarile recente (cum avem si noi in profil Recently used devices) , ce tip de computer (tel, PC), ce IP, locatie. Se poate vedea daca intra in mod repetitiv sau o data la 6 luni. 

Daca ai contul banat nu mai poti intra in cont (insa ceilalti useri vad ca tu ai vizitat forumul, desi nu te-ai putut sa intrii in cont).

Ce iti apare daca incerci sa te conectezi la un cont banat:

Capture-d-e-cran-2020-12-20-a-16-12-11.p

Vax a incercat si el pe 7 decembrie in speranta ca Mos Nicolaie i-a lasat ceva in papuci (suspendarea banarii). Dar nu a primit asa ceva. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 1 oră, merck a spus:

Daca ai contul banat nu mai poti intra in cont (insa ceilalti useri vad ca tu ai vizitat forumul, desi nu te-ai putut sa intrii in cont).

Ma rog, nu si`a sters ce trebuie din browser, probabil acuma ne urmareste.

M`am uitat si eu pe tehnium dupa @VAX, neavind cont n`am reusit sa aflu mare lucru insa posibil sa foloseasca alt nik.

Oricum a fost distractiv, am dat de ex colegul @ola_nicolas ce`l invata pe @c_anicai cum merge electrodul!

:d bineinteles ca era pe linga dar vocal, noroc cu un alt user de acolo bine documentat care a incercat sa-l tempereze.

Despre colegul @gauss din pacate n`am nici o info si`i simt si eu lipsa, sper sa revina printre noi cit mai curind.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

V-aş ruga să-i daţi un mesaj domnului ,,gauss,, dacă e posibil, să aflu dacă e bine.Dacă nu sunteţi dispus să faceţi asta, puteţi să-mi trimiteţi prin MP numărul.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, alcon a spus:

Revine el, nicio grijă...

Eu, sincer îi simt lipsa.

Avea ceva anume: experiență desigur, sinceritate brutală uneori, dar se vedea ,,stofa" de tehnician hîrşit prin industria ante şi post'Decembristă.

Sunt oameni valoroşi, pentru noi cei prezenți, care nu pot fi dați uitării, fără riscul de a pierde ceva valoros, din propria nație.

Să nu credeți că încerc să aduc un elogiu colegului citat.

Doar un simplu exercițiu de adevăr şi realitate.

Link spre comentariu

Da, eu am zis initial, printr-un mesaj trmis acum aproximativ 2 saptamai catre d-l @validae

De vreo 2 luni am aflat cate ceva, din surse pe care nu le pot spune acum. Informatia nu e 100% sigura, nu am putut verifica in realitate, in schib, sansele ca sa fie falsa sunt, din pacate, mici. 

Sper din suflet sa nu se confirme ! Desi, din ce stiu, sansele sunt mici... 

E foarte bine ca s-a luat atitudine. Dincolo de niste usere, sunt  oameni...

Link spre comentariu
8 hours ago, Mircea said:

Totusi, in lipsa probelor contrarii, mi se pare complet aiurea sa anunti moartea unor colegi de forum si apoi sa te comporti ca si cum nimic nu s-a intamplat. E macabru si o dovada de lipsa de țigle pe casa.

1 hour ago, RST said:

Da, eu am zis initial, printr-un mesaj trmis acum aproximativ 2 saptamai catre d-l @validae

De vreo 2 luni am aflat cate ceva, din surse pe care nu le pot spune acum. Informatia nu e 100% sigura, nu am putut verifica in realitate... 

Nu mai bine taci naibii?! Ca de dementi si smintiti e lumea plina. 

E foarte bine ca s-a luat atitudine. Dincolo de niste usere, sunt  oameni...

Tu, in schimb, faci concurenta continutului pubelei. Dupa ceea ce emiti cu nonsalanta, cu greu cineva te mai poate considera om. 

Editat de Mircea
Link spre comentariu

Mai calm e mai frumos. 

Ne-o fi invatat marea civilizatie occidentala sa nu ne pese unii de altii, din motive de " discretie ", dar eu nu-s de acord cu treaba asta. 

Am vazut in Germania un om intins pe troutar....peste care efectiv toti il ocoleau fara sa il " vada "....asta de fapt fiind treaba celor specializati, in viziunea robotica....pardon, civilizata a nemtilor. 

Afland anumite chestii, iar lipsa celor 2 se confirma pe forum, am trimis un mesaj privat d-lui Validae, pentru ca fiind activ pe la toate sectiunile, l-am vazut drept persoana potrivita sa stie mai multe despre activitatea celor 2. 

Una e un privat si alta e tam tam romanesc in public....mass media moderna ne-a facut sa nu mai vedem diferenta. 

Asa se face intr-o societate normala, nu robotica. Se face diferenta intre useri si oameni, deci sa nu va asteptati sa imi para rau de acel mesaj ! 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări