Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Colegi care nu mai dau niciun semn de viaţă.Mai ştiţi ceva despre ei ?

validae

Postări Recomandate

Nici nu era vorba de a ,,migra,, pe alt forum.Dacă te înregistrezi pe alt forum ca să obţii o informaţie nu înseamnă că ai contract pe viaţă să rămâi membru.

Dar să nu deviem de la ideea topicului....era vorba de colegi despre care nu mai ştim nimic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

8

• validae

8

• icar

5

• RST

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu cred ca Geo a incercat sa vada daca nu cumva cei mentionati mai sus, activeaza acolo. De aceea a vrut sa acceseze lista de membrii. 

Vad ca RST nu zice nimic. Probabil nu va vazut topicul.

Daca RST a vorbit aiurea, le-a murit moartea, cum se zice in popor!

Link spre comentariu
34 minutes ago, icar said:

Eu cred ca Geo a incercat sa vada daca nu cumva cei mentionati mai sus, activeaza acolo. De aceea a vrut sa acceseze lista de membrii. 

Vad ca RST nu zice nimic. Probabil nu va vazut topicul.

Daca RST a vorbit aiurea, le-a murit moartea, cum se zice in popor!

Ca sa ii apara o notificare scrii @RST . Acum sigur va baga un ochi pe aici :57

P.S. Practic asa il invoci, fara sa-l pomenesti deci nu-si va musca limba (cum zic babele). 

Editat de merck
Link spre comentariu

@gauss nu era banat.Iar @VAX chiar şi banat fiind, putea să mai intre pe forum, dar nu putea să deschidă topicuri.Dar nu l-am mai văzut deloc în lista cu userii online.Şi chiar mă aşteptam să-şi facă alt cont, fiindcă pensionar fiind, ar fi avut timp...

Link spre comentariu

Acum am văzut că VAX pare să fi intrat pe 7 Decembrie.Dacă doreşte, poate face alt cont cu nume asemănător celui banat sau cu ce nume vrea.

Despre @gauss însă, ultima intrare pe forum e prin Ianuarie...cam demult.În fine, speram că e cineva cu care mai lua legătura de pe forum şi care ştie mai multe despre situaţie....sper să fie bine.

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 29 minute, validae a spus:

chiar şi banat fiind, putea să mai intre pe forum

VAX

ULTIMA VIZITĂ

Decembrie 7

Eu daca as fi banat nu as mai intra, am primit ban pe un forum si de atunci eu nu am mai calcat pe acolo... intre timp a si disparut

Link spre comentariu
12 minutes ago, icar said:

....

Bun, si cum se face asta, ca habar n-am!

scrii @ apoi tastezi prima litera din numele user-ului si deja iti apare o mica fereastra cu useri care incep cu litera respectiva. Daca il zaresti in lista, faci click cu mouse-ul si ce ai tastat devine bleu.

@icar

Capture-d-e-cran-2020-12-20-a-14-05-43.p

Capture-d-e-cran-2020-12-20-a-14-05-57.p

Link spre comentariu

Parerea mea e ca asta e discutie ca intre babale alea ce stau in prispa casei si barfesc despre oricine care trec pe strada. Poate ca domnii respectivi nu pot intra pe forum din varii motive, nu trebuie sa ne gandim la ce i mai rau. Cum ca ar fi morti sau altele. Poate nu mai intra ca sau plictisit, la asta nu sa gandit nimeni?

Au ceva ani in spate, au nepoti, familie, poate se gandesc la brad, la cadouri, etc. Viata e mai importanta ca un amarat de forum, in fine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări