spinach Postat Decembrie 19, 2020 Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Este vorba de un amplificator audio , care are 2 surse , respectiv sursa de forta cu transformator si o sursa de st-by . Sursa de st-by , este cu transformator , cam 2w dupa aspect si dimensiune . Nu cunosc daca transformatorul are/nu are in interior siguranta termica . Tot acest ansamblu , destul de sofisticat , nu are siguranta . De ce nu a pus siguranta producatorul ? Nu are sens ? Cita securitate poate sa ofere un condensator care lucreaza cu tensiuni mari ? Eu pina acuma inca nu inteleg . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 19, 2020 Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Posibil alt model de siguranta , smd sau rezistente fusibile ,, Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2020 M-am uitat cit am putut ; nu pare sa aibe ceva ; nici siguranta nici rezistenta pe rol de siguranta . Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Daca e ceva pentru UK poate s-au bazat doar pe siguranta din stecher. Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Nu , nu este pentru UK ; are cablu original , standart . Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Unele au traseu de cablaj ca siguranțe. Pune doua poze fata verso și vedem. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Întotdeauna în circuit e ceva care se comportă ca o siguranţă, uneori chiar un simplu traseu subţire, care la scurtcircuit se evaporă. Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Nu sunt sigur că am înțeles bine . Sursa de stand by nu are siguranță în secundar ? Frecvent astfel de surse nu au siguranțe în secundar . Cele cu transformator au - de obicei - siguranță termică în primar. Să nu uităm ! În cele mai multe cazuri siguranța se pune ca protecție împotriva incendiului ! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Sursa aia e un trafo clasic, punte şi condensator.Siguranţa antiincendiu e probabil un traseu subţire din primar, sârma însuşi a primarului, sau o eventuală siguranţă termică în bobinaj, dacă e ceva de firmă.Fără poze sau model discutăm aiurea...ce mare greutate era să scrie modelul amplificatorului sau o poză cu sursa lu peşte....uite cum se face: Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2020 (editat) Este vorba de siguranta pentru primarul sursei , adica cuplare la 220v ca . Traful este lipit pe placa si cred ca are cam 2w . Nu stiu , nu am gasit , amanunte daca traful are ceva siguranta termica in interior . Cablajul nu are vreo sugrumare pe post de siguranta . Primar traf este inseriat cu o punte DB105 , care il piloteaza . Poate fi puntea inlocuitor de siguranta ? Editat Decembrie 21, 2020 de spinach Link spre comentariu
sorinpavel Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Punte in primar traf?.Si cum mai functineaza traful ala? Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Da , in primar traf este inseriata o punte , pe calea de ca . Pe calea de cc , este un mos . Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 POZE!!!! Vreau sa vad si eu puntea aia. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 (editat) O fi vreo sursa in comutatie....daca are punte si mos. Editat Decembrie 22, 2020 de mac01 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Puneţi măcar o poză aşa cum am arătat în ultima postare...devine chiar interesant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum