Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

piezo

cburlea

Postări Recomandate

cu "leg" un dif de joase de unul de inalte piezo? are cineva vreo schema?m-am uitat intr-o carte veche si era un filtru LC cu C=3nF :shock: e o greseala de tipar sau asa trebuie?... C era inseriat si bobina in paralel cu dif-ul piezo...thanks

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cburlea

4

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

si sa iti astupi urechile ca o sa sune ca dracu...mai bine cauta unul electrodinamic...si un jaf chinezesc suna mai clar decat un piezo

eu am inseriat o rez de 2 ohmi cu un condensator de 0,33 microF si suna destul de bine... nu mai are fashaitul ala suparator... cred ca am facut chestia asta dupa ureche :oops: da' asta-i viata ma descurc deocamdata cu ce am...oricum, e buna combinatia care am facut-o? sau ma inseala urechile :roll: merci, oricum!
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator SIG

Eu am pus la niste boxe care au dif.ul de inalte oricum si niste piezo in paralel cu boxa si inseriate cu condensatoare mici,ceva de genul sub 0,2 micro,Asa ca piezo imi scoate superinaltele,de la cca 15sau 16 kiloHz.in sus si ptr.inaltele normale am diful de inalte de pe boxe.Parerea mea este ca daca le folosesti in domeniul de super inalte se aud bine si piezo chiar daca sunt noname.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări