legionaru Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 De la 1 la 100 nu are nici pic de sunet... Cum trec cursorul pe zero, un difuzor este ,,la blană,, iar celălalt la minim. Etajul final este echipat cu tda 8931t, două bucăți! Nu știu ce coduri sa va dau că modulele sunt ecranate, pe sursa scrie qpwbse100jzz sau duntke100we, altceva nimic... Va cer parerea: finali defecți sau din alta parte? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 (editat) Incearca cu o casca in pin 4 la ambi finali tda8931t si vezi daca este sunet, sau cu osciloscopul Editat Decembrie 18, 2020 de Florinel TV Link spre comentariu
legionaru Postat Decembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Astăzi am incercat ambi finali și sunt buni! Semnal in pinul 4 exista la amândoi ca pe ieșiri, adică, pe unul la maxim, pe altul la minim, foarte posibil să fie dat balansul într-o parte, dar clientul nu are telecomanda, nu am nici eu pe modelul asta; spun asta fiindcă pe ieșirile de linie RCA sunetul este in parametrii pe ambele canale, fara diferente. Link spre comentariu
legionaru Postat Decembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Recomandare finala: Fiind folosit într-un bar, i-am sugerat utilizarea unui sistem 2.1 pe ieșirile RCA, ceace a acceptat imediat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum