Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS 32PFS5362/12 menu service

yokoono

Postări Recomandate

Am intrat in smartul asta cu 062596 si OK. Saracie lucie. Am cautat daca de acolo pot reduce curentul prin leduri fara sa mai modific sursa. Trei surcele, trei lulele. In menu normal nu are  optiune de backlight. Mai este o alta combinatie pentru alt service secret ?. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

5

• iuliantv

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

mfy are cod de service pt philips.poate merge cu ea.dati cautare in mfy la model ..service..dupa acea va duceti la philips.sant 2 coduri ceva cu 18sau 19.nu mai stiu acum.nu pot verifica

Link spre comentariu

Nu poti aranja nici programele. Poate daca ai langa tine o lada cu bere. Are cineva prin arhiva softul Philips channel editor ?. Am copiat pe stick programele din el

(din service menu 062596 ok). Trebuie sa le editez cu softul de mai sus si sa le aranjez. Unde am gasit sa downloadez imi instaleaza si alte "bazgodii". Dau la schimb softul pentru editare programe LG si Samsung.

Link spre comentariu

Nici asta. Profit de ocazie ca sa postez softul pentru editarea programelor. La salvarea pe stick se creeaza un folder PhilipsChannelMaps si 2 fisiere "data" si "db.info". In PhilipsChannelMaps este alt folder ChannelMap_100, in el alt folder ChannelList iar in acesta un bin numit "channelFile". Chestia este ca nu poate fi deschis nici cu PhilipsChannelEditor. Pun totusi mai jos softul ca poate are si altineva nevoie de el si ca va functiona. Necesita instalare.

https://file.fm/u/9ez8azxc8

Astea sunt fisierele salvate si asa arata

https://file.fm/u/97hsrpz9e

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Facut de la inceput. Noul soft are 2 imbunatatiri. Una legata de Netflix.

L.E. Am uitat sa specific sasiul: TPM161E

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări