Усилитель Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Typical values of ESR for capacitors[2] Type22 µF100 µF470 µFStandard aluminum 7–30 Ω2–7 Ω0.13–1.5 Ω Low-ESR aluminum 1–5 Ω0.3–1.6 Ω Solid aluminum 0.2–0.5 Ω Sanyo OS-CON 0.04–0.07 Ω0.03–0.06 Ω Standard solid tantalum 1.1–2.5 Ω0.9–1.5 Ω Low-ESR tantalum 0.2–1 Ω0.08–0.4 Ω Wet-foil tantalum 2.5–3.5 Ω1.8–3.9 Ω Stacked-foil film < 0.015 Ω Ceramic< 0.015 Ω Link spre comentariu
icar Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Branca, despre ce montaj e vorba? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Nu mă refeream la un montaj anume.Şi cel de aici,tip "Validae",e f ok pentru reparaţii.E şi rapid. La chinezăraie e testerul acela LCR cu Atmega 328.Măsoară şi tranzi şi diode şi inductanţe.Nu e la nivelul testerului Miron pe partea LCR. Link spre comentariu
icar Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Usilireli, in cele citate de tine, ESR, nu depinde de tensiunea de lucru a condensatorului, ci doar de capacita sa si tip constructiv. Ori, tabelele contrazic asta. Branca, imi cer scuze, am inteles, gresit, ca in link ar fi vorba de un aparat. Link spre comentariu
popescuion Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 da , se pare ca nu ma descurc cu post images. Putin ajutor va rog sa pun pozele aici ? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Altă opţiune: Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Link spre comentariu
popescuion Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 e facut dupa schema cu un tranzistor si 2 toruri de ferita. Nu am mai apucat sa sterg acel V de la voltmetru.Frecventa masurata cu un multimetru Kyoritsu kew1011 , frecventa fiind 52,7 khz. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Voltmetru de cât era?Practic ce sensibilitate avea aparatul? Link spre comentariu
popescuion Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Da , nu am reusit sa transfer poza de pe telefon prin intermediul celor 2 site-uri . Mi-am trimis mail . Si am tras poza aici. Voltmetrul are sensibilitatea de 1 mA la cap de scala si era gradat pentru 100 V. Eu sunt foarte multumit cum a iesit. Isi pastreza acuratetea la masurarea conzilor si dupa 2 saptamini fara sa-i reglez capul de scala. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Felicitări!Bună găselniţa cu instrumentul.Mergea şi un digital,dar atunci trebuia grafic pt corelare citiri. Link spre comentariu
popescuion Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Multumesc BRANCA. Un amanunt pe care l-am observat, poate e cunoscut sau nu : Firele pentru teste ce ies din aparat trebuiesc rasucite unul in jurul celuilalt pina aproape de crocodili , altfel da eroare la masuratoare in functie de cit sunt apropiate firele -paralele- folosite la testarea conzilor . Prin rasucire se elimina acest lucru. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Eu am folosit la al meu un cablu bifilar de 1mmp de circa 30cm, în felul ăsta cablurile stau mereu la aceeaşi distanţă. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Felicitari @popescuion, o ascula faina si utila. Eu am doua fire libere, cu banane (cele originale, de la aparatul folosit) la capatul ce intra in aparat si doua testere, facute de mine, din doua pixuri. Firele sunt scurte. Nu am bagat de seama sa varieze indicatia functie de pozitia firelor, dar o sa verific. Link spre comentariu
spirica Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Felicitari pentru munca depusa si realizare. O scula intradevar utila. Imi place mult si acea inscriptie: MADE IN ROMANIA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum