xaxa Postat Decembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Lampa pentru iluminat interior, cu "gaz aerian". Exista pe undeva printr-o cutie si racordul cu robinet, pentru alimentarea cu gaz. Din nefericire, sticla are o fisura fina, dar destul de intinsa. Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2020 diverse marimi de sticle frantuzesti pentru lampi cu gaz Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Suport de luminari, productie Princess House Inc., de prin anii '60, reluare a unui model foarte raspindit pe la 1800. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Am facut si eu o poza la repezeala cu ce am. Nu a fost folosit niciodata si nici nu as vrea sa il incerc! Este mult mai valoros asa! Link spre comentariu
xaxa Postat Decembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2020 foarte frumos! greu de gasit ceva in stare atit de buna. Link spre comentariu
Faker Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 E o copie Petromax Link spre comentariu
xaxa Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 nu mai gasesc sticle pentru lampi. nu vreau de pe internet pentru ca sint foarte scumpe. daca are cineva prin preajma un magazin cu asa ceva as aprecia informatia Link spre comentariu
xaxa Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 pentru cine mai colectioneaza asa ceva, aici gasiti informatii care pot servi la identificarea majoritatii producatorilor din vestul Europei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum