Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony 65X9005B

nikel1992

Postări Recomandate

Salutare,

Sunt cumva nou in partea asta de depanare televizoare, cu toate astea am cunostinte catusi de putine de electronica si ceva mai mult de calculatoare si programare. Intampin o problema la televizorul de acasa un Sony Bravia Android. Eroarea a aparut pe neasteptate, nu pot sa confirm daca a fost update sau orice altceva pentru ca sotia il utilizeaza mai des. Cert este ca in momentul de fata televizorul nu vrea sa se mai aprinda. Am inceput sistematic prin a il lasa sa se restarteze de mai multe ori, aparent nu este o solutie buna. Urmatorul pas a fost sa incerc factory reset din butoane, aici neavand succes intrucat acel led verde nu apare. Am incercat sa tin mai mult de 1 minut butoanele de power si Volume Down apasate in timp ce bagam alimentarea TV-ului. Astept idei sau propuneri intrucat mi-as dori sa il fac, iar in aceasta perioada nu este o fericire foarte mare sa dau bani pe chestii din astea :D. Multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nikel1992

2

• validae

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Cu televizorul nu merge ca la tablete, nu toate defectele sunt din soft, se mai duc şi unele componente.Desfaceţi capacul şi inspectaţi sursa, poate are ceva condensatori electrolitici de filtraj cu ESR mărit, după nişte ani de funcţionare se întâmplă aşa ceva.Eventual postaţi o poză clară de aproape cu placa.Metoda de postare e mai jos:

Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload
Apoi daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,,
Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea.
Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări